Амінокислота Allnutrition BCAA Max Support - 1000g

Амінокислота Allnutrition BCAA Max Support - 1000g

0 відгуків Код: 46282
1 066
Виробники
НаявністьНемає в наявності
Доступні варіанти
Смак
  • Полуниця Полуниця
  • Тропічні фрукти Тропічні фрукти
  • Чорна Смородина Чорна Смородина
  • Вишня Вишня
  • Апельсин Апельсин

BCAA MAX SUPPORT може стати цінним доповненням до раціону фізично активних людей, особливо професійних спортсменів. Однак правомірність їх прийому залежить від кількох факторів, таких як склад тіла, ціль і тип дієти, частота та інтенсивність тренувальних одиниць. Чим нижчий рівень жирової тканини, чим глибший дефіцит калорій, чим менший запас вуглеводів і чим важче і частіше тренування, тим більше користі ви можете отримати від прийому BCAA MAX SUPPORT і тим більш високі дози цих амінокислот варто вживати.

Ідеальним рішенням для активної людини стане прийом BCAA MAX SUPPORT до та після тренування. Оптимальна доза, яка справляє очікувані ефекти у нашому організмі, становить 10 г.

Щоб отримати всі захисні властивості Allnutrition BCAA MAX SUPPORT, варто використовувати їх натще або під час тривалих тренувань.

Часто буває, що продукти BCAA містять дуже велику дозу барвника, що має підвищити візуальний аспект сприйняття цього продукту. ALLNUTRITION BCAA Max Support – це 100% ідеальний склад та чудовий смак, тут немає місця додавання додаткового продукту, що дозволяє отримати колір, що не має нічого спільного з продуктом. На поверхні залишається дрібний білий наліт, що свідчить про дійсну присутність лейцину.


Характеристики:

  • Тип: Комплексні
  • Виробник: Польща
  • Форма випуску: Порошок
  • Ціль: Для витривалості


Примітки: BCAA Max Support - 1000g не є лікарським засобом. Не замінює повноцінного харчування. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Використовуйте згідно з інструкцією виробника, яка є на упаковці або всередині неї.

Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Виробник залишає за собою право змінити зовнішній вигляд упаковки, склад продукту, смакові добавки та його консистенцію.


Характеристики Амінокислота Allnutrition BCAA Max Support - 1000g

Тип продукції
BCAA
Для кого
Універсальні
Країна виробник
Польща
Форма продукту
Порошок
Вага
1 кг
Цікавить додаткова інформація? Для того, щоб задати питання необхідно авторизуватися

Питання Амінокислота Allnutrition BCAA Max Support - 1000g

Залишіть свій відгук про цей товар Для того, щоб залишити відгук необхідно авторизуватися

Відгуки Амінокислота Allnutrition BCAA Max Support - 1000g