Амінокислоти Allnutrition BCAA Shock Shot - 80ml

Амінокислоти Allnutrition BCAA Shock Shot - 80ml

0 відгуків Код: 47909
34
Виробники
НаявністьНемає в наявності
Доступні варіанти
Смак
  • Зелений чай Зелений чай

BCAA Shock Shot All Nutrition – анаболічний комплекс на основі рідких BCAA та екстракту зеленого чаю. Продукт випускається у зручній пластиковій тарі, що виключає необхідність розрахунку дозування та попереднього приготування амінокислотних сумішей. На відміну від аналогів, BCAA Shock Shot доступний у ціновому відношенні. Він легко п'ється, не викликає печії, діареї та інших побічних ефектів з боку шлунково-кишкового тракту. Використовувати його можна разом з іншими добавками для набору маси та схуднення.

Основу BCAA Shock Shot All Nutrition складають амінокислоти з розгалуженими ланцюгами – лейцин, валін та ізолейцин. У складі добавки вони присутні у доступній для живих клітин формі. Тому практично миттєво всмоктуються у кров і разом із нею вступають у міоцити. Тут амінокислоти проходять по ланцюжку хімічних реакцій, суть яких зводиться до придушення катаболізму, відновлення структур м'язових волокон та суперкомпенсаторного зростання. Також вони витрачаються на заповнення енергетичних ресурсів і частково на секрецію анаболічних гормонів. Роль амінокислот BCAA для спортсменів є вкрай важливою. Адже саме БЦАА дозволяють вирішити основне завдання, поставлене перед атлетами: захистити м'язи від руйнування та створити оптимальні умови для якісного зростання та відновлення.

Рекомендації щодо застосування: Приймати BCAA Shock Shot All Nutrition слід по 1 порції на день. Оптимально до, під час або після тренування або перед пробіжкою. Перед вживанням питну ампулу слід струсити. Додаткове розведення водою не потрібне.


Характеристики:

  • Склад однієї порції – 80 мл: L-лейцин 2000 мг, L-ізолейцин 1000 мг, L-валін 1000 мг, Екстракт зеленого чаю 24 мг
  • Інгредієнти: вода, L-лейцин; L-ізолейцин; L-валін, лимонна кислота, регулятор кислотності: тринатрійцитрат, екстракти зеленого чаю, підсолоджувачі сукралозу, ацесульфам калію; консерванти: бензоат натрію, сорбат калію; ароматизатори, загусники: модифікований крохмаль, стабілізатор: ефіри гліцерину та рослинні смоли


Примітка: продукція не стосується ряду лікарських засобів. індивідуальна непереносимість інгредієнтів продукту. Не рекомендується вживати особам, які не досягли 18 років, вагітним і жінкам, що годують. Використовуйте харчові добавки у поєднанні зі збалансованим раціоном харчування та програмою тренувань. Перед вживанням проконсультуйтеся з лікарем. Зберігати у недоступному для дітей місці.

Характеристики Амінокислоти Allnutrition BCAA Shock Shot - 80ml

Тип продукції
BCAA
Для кого
Універсальні
Країна виробник
Польща
Форма продукту
Рідина
Вага
80 г
Цікавить додаткова інформація? Для того, щоб задати питання необхідно авторизуватися

Питання Амінокислоти Allnutrition BCAA Shock Shot - 80ml

Залишіть свій відгук про цей товар Для того, щоб залишити відгук необхідно авторизуватися

Відгуки Амінокислоти Allnutrition BCAA Shock Shot - 80ml