Цільнозернові мюслі Trek'n Eat з Peronin Апельсин
Смачний, корисний і поживний сніданок, збагачений необхідними спортсмену вітамінами і мінералами. Це найкращий спосіб почати свій outdoor-день, зарядившись енергією, якої вистачить надовго.
До цільнозернових мюслів з полуницею, персиком і апельсином додано високотехнологічне спортивне харчування Peronin. Останній являє собою збалансований продукт, що включає в себе білки, жири і вуглеводи, а також вітамінно-мінеральний комплекс. Peronin дуже швидко засвоюється (6-7 хвилин), практично не вимагає зусиль на перетравлення і забезпечує організм майже моментальної енергією.
Готові сублімовані страви Trek'n Eat для походів і подорожей створені для тих, хто не звик відмовлятися від якісної і здорової їжі ні за яких обставин — ні в дорозі, ні під час пригод.
Розфасовані в міцні порційні пакети, які не бояться перепадів температури і вологості. Щоб отримати готову страву, досить залити в пакет гарячу воду і почекати 10 хвилин, після чого його можна їсти прямо з пакета, без необхідності мити посуд. Сублімати Trek'n Eat — 100% натуральний продукт, не містять консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку, мають малу вагу і довгий термін придатності.
Технологія сублімації зберігає до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів продукту і на сьогоднішній день вважається найдосконалішим методом консервування.
Склад: пластівці вівсяні, 20% пластівці пшеничні цільнозернові, молоко сухе, патока, цукор, родзинки, молочний білок, пластівці кукурудзяні, рослинна олія (пальмова олія, кокосова олія), насіння соняшнику, мигдаль, полуниця, ананас, фундук, сік апельсиновий коцентрат, підкислювач: лимонна кислота; суміш мінеральних речовин (цитрат натрію тризаміщені, хлористий натрій, цитрат калію тризаміщені, карбонат кальцію, магнію гідроксид), концентрат сафлору фарбувального, суміш вітамінів (лактоза, вітамін C, нікотинамід, вітамін E, D-кальція пантотенат, вітамін В6, вітамін В2, вітамін B1, фолієва кислота, біотин, вітамін B12), фарбувальний порошок буряків.
Алергени: глютен, лактоза, молоко, горіхи.
Харчова цінність на 100 г: білки- 14 г, жири - 11 г, вуглеводи - 60 г.
Енергетична цінність на 100 г: 402 ккал.
Спосіб приготування: залити в пакет 210 мл гарячої або холодної води. Перемішати, почекати 10 хвилин. Можна вживати прямо з пакету.
Маса сухої страви - 200 г, готової — 400 г.