Дектроза (D-глюкоза), Dextrose американського виробника NOW Foods – це глюкоза у чистому вигляді, чисте джерело клітинної енергії, стовідсотковий вуглевод із низьким глікемічним індексом. Вона не містить у собі жодних корисних вітамінів чи мінералів. Декстроза – порошок білого кольору, моносахарид, який на 30% менш солодкий, ніж тростинний цукор. Натуральний підсолоджувач, виготовлений із зерна кукурудзи, просто засвоюється організмом (всмоктується вже в ротовій порожнині), блискавично переміщаючись туди, де потрібна енергія (це особливо важливо при падінні цукру у людей з діабетом та при гіпоглікемії). Його тонка текстура та помірно солодкий смак зробили декстрозу універсальним продуктом для широкого спектру застосувань (від фармакології до харчової промисловості). Він легко утилізується організмом і є природним джерелом енергії для активних людей як поповнення енергії до і під час тренувань, а також поповнення енергетичних рівнів після тренування. У медицині застосовується для приготування розчинів, які вводяться внутрішньовенно при зниженому рівні цукру в крові. Дектроз є унікальним продуктом, який підійде вегетаріанцям, його можна використовувати замість столового цукру в співвідношенні 1,3:1. Часто декстроза використовується у випічці як підсолоджувач. Веганський та кошерний продукт виготовлений без додавання хімічних інгредієнтів, глютена, ГМО і є 100% чистим, натуральним підсолоджувачем з тонкою текстурою та помірною насолодою. Він є яскравим представником лінійки натуральних продуктів найвищої якості з перевіреної сировини NOW Real Food®, яка зробить наше життя солодшим і здоровішим.
Розмір порції: 2,5 чайні ложки (8 г)
Склад (1 порція):
- Калорії: 30
- Всього жирів: 0 г
- Насичений жир: 0 г
- Транс-жири: 0 г
- Холестерин: 0 мг
- Натрій: 0 мг
- Усього вуглеводів: 7 г
- Дієтична клітковина: 0 г
- Усього цукру: 7 г
- Доданих цукрів: 7 г
- Протеїн: 0 г
- Вітамін Д: 0 мкг
- Кальцій: 0 мг
- Залізо: 0 мг
- Калій: 0 мг
- Інші інгредієнти: чиста декстроза, кристалічний порошок (без ГМО).
Використовуйте замість столового цукру у співвідношенні 1,3:1.