Джамбалайя з куркою та креветками - сублімована страва від французького виробника Voyager.
Склад: рис, курка, креветки, банан, насіння льону, часник, спеції, картопляний крохмаль, овочі: цибуля, помідори, перець, насіння: чіа, гарбуза, курячий бульйон: сіль, цукор, ароматизатори, яйця, курятина, дріжджі, спеції, натуральний екстракт розмарину.
Спосіб приготування: перед вживанням струсити пакет, відкрити й залити 200 мл. окропу, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати 5 хвилин.
Характеристики:
- Енергетична цінність: 288 ккал.
- Харчова цінність на 100 г.: жири 3.8 г., вуглеводи 66,4 г., білки 14,1 г., сіль 2,1 г.
- Термін зберігання: 36 місяців.
- Вага нетто: 80 г.
- Вага готової страви: 280 г.