Гермомішок Ferrino Aquastop L

Гермомішок Ferrino Aquastop L

0 відгуків Код: 30950
1 374
Виробники
НаявністьНемає в наявності

Дуже міцний і щільний гермомішок Ferrino Aquastop плоского формату з нейлону з PVC-просоченням та зварними швами забезпечує водозахист на рівні 10 000 мм.

Характеристики:

  • Структура матеріалу Ripstop та висока щільність гарантує високу зносостійкість та міцність на розрив. Мішок має згортається верхню частину, що фіксується фастексом у вигляді ручки. Жовтий колір дозволяє не нагріватися вмісту гермомішка від сонячних променів і легко ідентифікувати гермомішок навіть за умов недостатньої видимості. Ferrino Aquastop може захистити як сухі речі від вологи, пилу та бруду, так і сухий рюкзак від мокрих та брудних речей, упакованих у гермомішок.
  • Welded Technical System – для забезпечення повної водонепроникності нового покоління гермомішків, рюкзаків, спальників та наметів Ferrino, звичайні зовнішні шви замінені на зварні з'єднання. Зсередини на всі місця стикування тканини і на всі шви, якими пристрочені шлейки, підкладається тасьма, яка герметизується тепловим способом. Таким чином, водонепроникність спорядження завжди дорівнюватиме водонепроникності тканини, з якої воно пошито. Просочування вологи через шви виключено.

Характеристики Гермомішок Ferrino Aquastop L

Тип продукції
Гермомішки
Вага
600 г
Гарантія
2 роки
Цікавить додаткова інформація? Для того, щоб задати питання необхідно авторизуватися

Питання Гермомішок Ferrino Aquastop L

Залишіть свій відгук про цей товар Для того, щоб залишити відгук необхідно авторизуватися

Відгуки Гермомішок Ferrino Aquastop L