Відмінний баланс смаку та енергії! Яловичина з рисом та насінням, надасть вам витримуй під час фізичних навантажень. Насолоджуйтеся вашою подорожжю разом із повноцінним енергетичним обідом або вечерею. Для приготування багатьох наших страв ми заморожуємо суху їжу і зберігаємо близько 100 000 мікроорганізмів на грам і близько 2000 бактерій, щоб підтримати вашу силу серед дикої природи. Voyager пропонує смачні та енергетичні страви для спортсменів, туристів, для обідніх перерв в офісі, для виїздів у вихідні дні або для більш тривалих подорожей та експедицій. Асортимент має близько п'ятдесяти солоних та солодких страв, щоб задовольнити будь-який смак та потреби.
Техніка сушіння виморожуванням та різноманітність пропонованих страв забезпечують збалансовану дієту та збереження поживних елементів, необхідних організму у стресовій ситуації.
Спосіб приготування: додайте 280 мл окропу (дотримуйтеся лінії № 7), добре перемішайте, закрийте блискавку і зачекайте 5-8 хвилин, знову відкрийте і насолоджуйтесь.
Склад: Частково приготовлений рис 30%, олія соняшникова, сублімоване м'ясо яловичини 16% (походження Франція), крохмаль, гарбузове насіння 5,4%, сироп глюкози, цибуля-порей 2,7%, морква 2,7%, молочний білок, яловичий жир і білок, цибуля, сіль, перець, цукор, спеції, ароматичні рослини, дріжджовий екстракт, мальтодекстрин, ароматизатори (селера).
Алергени: Молоко, селера.
Особливості:
- Збалансоване, енергетичне та різноманітне меню
- Мала вага та об'єм, що зручно при транспортуванні та зберіганні
- Легкість та швидкість приготування
- Зручна та безпечна упаковка з контролем атмосфери всередині
- Багатофункціональне, захищене від випадкового відкриття упаковка, гарантує тривале збереження вмісту
Характеристики:
- Вага нетто: 185 г
- Регідратована вага: 465 г
- Термін придатності до споживання: 48 місяців (з дати виготовлення)
- Необхідна кількість води: 280 мл
- Енергетична цінність/калорійність на 100 г продукту: 2312 кДж/555 ккал
- Поживна (харчова) цінність на 100 г продукту: жир – 36 г, з яких насичений жир – 5,8 г; вуглеводи – 41 г, з яких цукор – 3 г; білок – 16 г; сіль - 2,5 г