Картопля Travellunch з шинкою і цибулею-пореєм 250 г 2 порції

Картопля Travellunch з шинкою і цибулею-пореєм 250 г 2 порції

0 відгуків Код: 14990
702
Виробники
Наявність в магазинах
  • Київ Хоткевича
  • Київ Міхновського
  • Львів
  • Одеса
  • Дніпро
  • Під замовлення
від 41 / міс
Монобанк
платежів: 8 - 3
ПриватБанк
платежів: 6 - 2
А-Банк
платежів: 8 - 2
OTP Банк
платежів: 6 - 3
Глобус Банк
платежів: 4 - 3
ПриватБанк
платежів: 25 - 2
Доставка
  • Відділення "Нової Пошти" Згідно з тарифами перевізника
  • Адресна доставка по Україні Згідно з тарифами перевізника
  • Відділення "Укрпошти" Згідно з тарифами перевізника

Оплата

Готівкою, банківською картою, в кредит / розстрочку, за безготівковим розрахунком. Детальніше про оплату

  • Готівкою
  • Безготівковий розрахунок

  • Офіційний дилер
Картопляне пюре з шинкою і цибулею-пореєм - смачна і калорійна їжа, яку легко приготувати. Цей високоякісний сублімат Travellunch, як і інші пропозиції, володіє відповідною каллорійністю, повністю адаптованою до людей, які займаються професійним спортом. Його легко приготувати, економлячи багато часу і енергії. Сублімовані страви Travellunch легко завоювали бівак-кухню мандрівників і спортсменів всіх видів - від моряків і далекобійників до альпіністів і навіть полярників завдяки їхнім численним безперечним перевагам.
 
Спосіб приготування: відкрийте пачку і влийте в неї близько 450 мл (на 250 г) окропу, потім ретельно перемішайте вміст і закрийте пакет. Залиште набухати протягом 5-10 хвилин.
 
Склад: картопля 44%, шинка 10% (свинина 74%, сіль, декстроза, стабілізатор: E 450, консервант: E 250), знежирене молоко-порошок, порошкове масло, пальмовий жир, мальтодекстрин, сироватковий білок, цибуля-порей 4%, вершковий  порошок, підсмажена цибуля 2% (цибуля 76%, пшеничне борошно), сіль, цибуля, лактоза, молочний білок.
 
Алергени: глютен, молоко. Може містити сліди яйця і селери.
 
Сублімація - спосіб консервування продуктів шляхом швидкого і повного видалення вологи. Швидка заморозка не пошкодить структуру продукту. Лід випаровується у вакуумній камері, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином з продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові продукти упаковуються в спеціальні пакети, в яких страви зберігаються близько 5 років, незалежно від навколишньої температури та вологості. Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес.
 
Особливості:
  • легко приготувати
  • не вимагає кулінарії
  • упаковка також є казанком
  • універсальне застосування, наприклад, під час поїздок, походів, круїзів і скелелазіння
  • щільна упаковка
  • двосторонні виїмки для полегшення відкриття
  • без консервантів
  • великий вибір страв (сніданок, основне блюдо, десерти)
  • багато вегетаріанських страв
  • збалансовані по харчуванню страви, що містять відповідні поживні елементи
  • тривалий термін зберігання
  • страви не потрібно зберігати в холодильнику
 
Характеристики:
  • Вага нетто: 250 г
  • Необхідна кількість води: 450 мл
  • Енергетична цінність (калорійність) на 100 г сухого продукту: 449 ккал / 1882 кДж
  • Поживна (харчова) цінність на 100 г сухого продукту: сіль - 3,3 г; білок - 14 г; вуглеводи - 45 г, з яких цукор - 10 г; жир - 21 г, з яких насичений жир - 12 г

Характеристики Картопля Travellunch з шинкою і цибулею-пореєм 250 г 2 порції

Тип їжі
Сублімовані страви
Варіанти харчування
Страви з м`ясом
Вміст м`яса
Свинина
Вага
250 г
Цікавить додаткова інформація? Для того, щоб задати питання необхідно авторизуватися

Питання Картопля Travellunch з шинкою і цибулею-пореєм 250 г 2 порції

Залишіть свій відгук про цей товар Для того, щоб залишити відгук необхідно авторизуватися

Відгуки Картопля Travellunch з шинкою і цибулею-пореєм 250 г 2 порції