Комплекс для нервової системи Now Foods ST. John's Wort 300mg - 100 vcaps

Комплекс для нервової системи Now Foods ST. John's Wort 300mg - 100 vcaps

0 відгуків Код: 50620
460
Виробники
НаявністьНемає в наявності
Доступні варіанти
Смак
  • Без смаку Без смаку

St. John's Wort, виступаючи у ролі природного антидепресанту, успішно бореться зі стресом і відновлює нервову систему за лічені місяці, тому він знайшов широке застосування як у народній, так і в офіційній медицині.

Найбільш потужними лікарськими властивостями володіють квітки та молоді пагони рослини. Дещо рідше використовується стовбур звіробою. Корінь застосовується вкрай рідко, переважно від туберкульозу кісток.

Багатий хімічний склад: мирцен, гераніол, цинеол, гіперіцин, азулен, гіперозид, вітаміни С, P і PP, провітамін А, мікроелементи, аскорбінова та нікотинова кислоти, ефірна олія, смоли, каротин та інші корисні елементи – наділяють його силою, здатною боротися з цілим переліком недуг. Одна з особливостей цієї трави – здатність виступати у ролі природного антидепресанту, успішно боротися зі стресом та відновлювати нервову систему за 4-6 місяців.

Звіробій широко відомий як протизапальний, антимікробний, седативний, ранозагоювальний і кровоспинний, болезаспокійливий, сечогінний і жовчогінний, протипаразитарний, спазмолітичний, відхаркувальний засіб. Застосовується при захворюваннях дихальних шляхів, нирок, печінки, шлунка, серця та судин, ревматичних захворюваннях, для стимуляції імунітету та загального тонусу. А також при жовтяниці, анемії, маститі, геморої. Чай сприятливий для шлунково-кишкового тракту. Зовнішньо відвар трави використовується для загоєння виразок або ран, а також від алергічного висипу.

Спосіб застосування: по 1 капсулі 3 рази на день, бажано під час їжі.


Характеристики:

  • Порція: 1 капсула
  • Склад однієї порції: Звіробій екстракт (звіробій дірчастий) (надземна частина з квітами) (мін. 0,3% гіперцину) 300 мг
  • Інші інгредієнти: гіпромелоза (целюлозна капсула), стеаринова кислота (рослинне джерело) та діоксид кремнію
  • Не містить: пшениці, клейковини, сої, молока, яєць, риби, молюсків чи горіхів. Вироблено на об'єкті GMP, який обробляє інші інгредієнти, які містять ці алергени


Примітки: лише для дорослих. Не приймайте понад 3 капсул на день, якщо це не призначено лікарем. Передозування може викликати фотосенсибілізуючу реакцію (почервоніння шкіри) при сильному сонячному світлі або в солярії. Не приймайте препарат попередньо не проконсультувавшись з лікарем, тим більше якщо у вас є хронічні захворювання або ви приймаєте ліки за рецептом (антидепресанти, оральні контрацептиви, імунодепресанти, антикоагулянти, протисудомні, хіміотерапевтичні засоби). Не для використання вагітними або жінками, що годують. Не вживати, якщо захисне кільце зламано чи відсутнє. Зберігати у сухому, прохолодному місці поза досяжністю дітей.

Характеристики Комплекс для нервової системи Now Foods ST. John's Wort 300mg - 100 vcaps

Тип продукції
Вітамінно-мінеральні комплекси
Форма продукту
Капсули
Для кого
Універсальні
Країна виробник
США
Вага
120 г
Цікавить додаткова інформація? Для того, щоб задати питання необхідно авторизуватися

Питання Комплекс для нервової системи Now Foods ST. John's Wort 300mg - 100 vcaps

Залишіть свій відгук про цей товар Для того, щоб залишити відгук необхідно авторизуватися

Відгуки Комплекс для нервової системи Now Foods ST. John's Wort 300mg - 100 vcaps