Креатин — це сполука, яка природним чином зустрічається в організмі, насамперед у скелетних м'язах. Функція креатину полягає в тому, щоб служити попередником аденозинтрифосфату (АТФ), форми хімічної енергії, яка використовується всіма клітинами. Запаси креатину в організмі створюють запас доступної АТФ для отримання енергії, яка необхідна для швидкого збільшення потужності й сили. Дослідження показали, що добавки креатину можуть допомогти зберегти існуючу м’язову тканину, підтримувати ріст і розвиток м’язової маси, а також сприяти оптимальній продуктивності під час коротких періодів інтенсивних вправ. Креатин моногідрат NOW не містить добавок і консервантів.
Рекомендації із застосування: Змішайте 1 1/2 чайної ложки з фруктовим соком або іншою підсолодженою рідиною 3-4 рази на день до і після тренування протягом перших 7 днів. Далі для підтримувальної дії вживайте 1–3 рази на день. Між прийомами має проходити 3–4 години. Для постійного використання понад 28 днів використовуйте одну порцію щодня. Під час використання цього продукту вживайте достатню кількість рідини.
Особливості:
- Нарощування маси/виробництво енергії
- Живлення м'язів
- Приріст сухої маси м'язів
- Дієтична добавка
- Не містить стероїдів
- Веганський продукт
- Без ГМО
Характеристики:
- Країна виробник: США
- Форма випуску: Рідина
- Веганський продукт: Ні
- Кількість порцій: 45
- Для виготовлення цього продукту не використовуються, пшениця, глютену, соя, кукурудза, молоко, яйця, риба, молюски та деревні горіхи. Виробляється на підприємстві, яке має реєстрацію належної виробничої практики (GMP), де обробляються інші інгредієнти, що містять ці алергени
Примітки: Creatine Powder - 8 oz не є лікарським засобом. Не замінює повноцінного харчування. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Використовуйте згідно з інструкцією виробника, яка є на упаковці або всередині неї.
Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей місці.
Виробник залишає за собою право змінити зовнішній вигляд упаковки, склад продукту, смакові добавки та його консистенцію.