Кришка-поїльник для пляшки Cheeki Tri Tech Sports Lid

Кришка-поїльник для пляшки Cheeki Tri Tech Sports Lid

0 відгуків Код: 13578
250
Виробники
НаявністьНемає в наявності

Кришка-поїльник для пляшки Cheeki Tri Tech Sports Lid

Піклуючись про здоров'я клієнтів, Cheeki розробив і запатентував унікальну змінну кришку-поїльник Tri Tech Sports Lid для своїх пляшок і термосів. Кришка Tri Tech оснащена трьома регульованими налаштуваннями потоку рідини. Для зручного пиття просто потрібно вибрати режим і повернути клапан у потрібному напрямку.

«Це розумна кришка, яка регулює потік води: повільний - для дітей, середній - для загального користування, а швидкий потік для занять спортом. Знадобилося багато редизайнів для кожного варіанту, щоб отримати ідеальний продукт», - розповідає директор компанії Саймон Карлик і визнається, що розробка кришки зайняла два роки.

Кришка-поїльник створена з екологічних матеріалів, які не містять BPA і інших шкідливих токсинів. Крім того, кришка має 100% захист від проливання - навіть при відкритому клапані, якщо перевернути пляшку догори ногами, ваш напій не проллється. Також кришка Tri Tech захистить ваш напій від попадання пилу, дрібного сміття і сторонніх запахів. А значить ваші кава або чай, вода або компот залишаться ароматним і свіжим протягом дня.

 

Cheeki - всесвітньо відомий бренд з Австралії, який позиціонує себе як eco-friendly (еко-френдлі), що означає "безпечний для екології". За словами директора Cheeki Саймона Карлика (Simon Karlik), місія компанії - розвиток в суспільстві потреби турботи про навколишнє середовище і своє здоров'я. Вона виступає проти забруднення планети пластиковими відходами. Тому продукція Cheeki багаторазового використання і підлягає вторинній переробці.

Всі підприємства і виробничі технології Cheeki сертифіковані за стандартами USA FDA Certification, European Union і Fairwork. Продукція компанії пройшла інспекційний тест SGS на основі стандарту FDA США, а також тест безпеки харчових продуктів для EEU.

Весь термопосуд Cheeki ідеально спроектований для максимальної зручності - він герметичнаий ударостійкий та стійкий до перепадів температури. Всі вироби виготовлені з нержавіючої сталі класу «люкс» 18/8 (AISI 304) і матеріалів, які не містять BPA (бісфенол-А) та інші токсини. Це означає, що продукція Cheeki безпечна як для дорослих, так і для дітей.

Характеристики Кришка-поїльник для пляшки Cheeki Tri Tech Sports Lid

Тип продукції
Аксесуари
Матеріал посуду
Пластик
Вага
35 г
Цікавить додаткова інформація? Для того, щоб задати питання необхідно авторизуватися

Питання Кришка-поїльник для пляшки Cheeki Tri Tech Sports Lid

Залишіть свій відгук про цей товар Для того, щоб залишити відгук необхідно авторизуватися

Відгуки Кришка-поїльник для пляшки Cheeki Tri Tech Sports Lid