Кросівки Salewa MS Wildfire PRO

Кросівки Salewa MS Wildfire PRO

0 відгуків Код: 13001
5 295
Виробники
НаявністьНемає в наявності
Доступні варіанти
Колір
  • Синій Синій
Розмір взуття (спершу оберіть колір)
  • 44.5

Чоловічі кросівки без мембрани для походів з легким рюкзаком, подорожей. Поєднання шкіри та мікрофібри забезпечує максимальну міцність та ідеальне припасування до ноги. Дизайн язичка та шнурування, розроблені схожими до скельників, для додаткового комфорту. Нова підошва забезпечує на 25% краще зчеплення з поверхнею.

Призначення: походи гірськими стежками, походи з легким рюкзаком, щоденне використання в місті, подорожі, легкий трекінг

Характеристики:

  • Матеріал верху: замша, мікрофібра на передній частині, решіткоподібний рант Exa Shell
  • Підкладка: сітка
  • Підошва: Vibram® Tech Approach Evo with Megagrip compound
  • Вага: 440 г

 

Технології:


Підошва Vibram with Megagrip compound - на 25% краще зчеплення з поверхнею.

Overlap Construction - спеціальна конструкція язичка, зроблена по аналогії зі скельниками - з одного боку він є вшитим, а з іншого регулюється шнурівкою, забезпечуючи краще припасування взуття до ноги.

Climbing Lacing - індивідуальні регулювання забезпечуються завдяки подовженій технічній шнурівці на передній частині взуття. Шнурування починається з носка черевика, по аналогії зі скельниками.

3F System - забезпечує гнучкість та водночас надійну фіксацію в області щиколотки та стопи збоків, створює оптимальну форму для максимального комфорту ноги. Система 3F підтримує всю стопу та зменшує тертя завдяки бездоганному утриманню п'яти - області, особливо схильної до натирання.

MFF+ Multi-Fit Footbed - устілка, яка складається з 3-х елементів, дозволяє підлаштувати взуття під індивідуальні особливості стопи. З повною устілкою кросівок підходить для вузької стопи; усуненням нижніх шарів устілки, можна адаптувати до іншої ширини: відстібнувши частину, що знаходиться в області носка — варіант для середньої ширини, відстібнувши частину, що знаходиться в області п’ятки, залишаючи лише верхній (чорний) шар - варіант для широкої стопи.

Cleansport NXT - інноваційна технологія боротьби з неприємним запахом. Неприємний запах спричиняють бактерії, що розмножуються завдяки виділенню поту. Щоб нейтралізувати запах використовуються інші мікроби, які харчуються бактеріями, що спричиняють цей запах, перетворюючи піт на воду і CO2. Технологія не є токсичною та не шкодить навколишньому середовищу. 100 000 000 активних мікробів розташовуються на кожному квадратному сантиметрі підкладки, утворюючи захисний шар, який готовий реагувати як тільки відбувається контакт з потом. Ця технологія зберігає взуття свіжим.

EXA Shell - решіткоподібний рант для додаткового захисту, “огортаючи” нижню частину стопи забезпечує стабільність та краще припасування до ноги.

Характеристики Кросівки Salewa MS Wildfire PRO

Тип продукції
Трекінгові кросівки
Міські кросівки
Утеплені
Ні
Матеріал верху
Замша
Найкраще використання
Трекінг / Хайкінг
На кожен день
Стать
Чоловічі
Наявність мембрани
Без мембрани
Особливі технології
Vibram
Вага
440 г
Гарантія
2 місяці
Цікавить додаткова інформація? Для того, щоб задати питання необхідно авторизуватися

Питання Кросівки Salewa MS Wildfire PRO

Залишіть свій відгук про цей товар Для того, щоб залишити відгук необхідно авторизуватися

Відгуки Кросівки Salewa MS Wildfire PRO