Кросівки Salewa WS Ultra Train GTX

Кросівки Salewa WS Ultra Train GTX

0 відгуків Код: 12991
5 712
Виробники
НаявністьНемає в наявності
Доступні варіанти
Колір
  • Синій/Блакитний Синій/Блакитний
Розмір взуття (спершу оберіть колір)
  • 40
  • 37

Інноваційна модель жіночих кросівок Salewa WS Ultra Train GTX відрізняється функціональним і стильним дизайном. Конструкція орієнтована на максимально стійке зчеплення з поверхнями у погану погоду і стабільність на гірських рельєфах. Корпус моделі виконаний з «дихаючої» високотехнологічної сітчастої тканини з вологовідштовхуючим покриттям. Міцна накладка на заднику захищає взуття від промокання і випадкового травмування стопи. Еластична шнурівка легко затягується і фіксується одним рухом. М'яка внутрішня обробка не натирає ногу в процесі тривалої прогулянки або пробіжки. Завдяки технології Gore-Tex® кросівки відштовхують вологу, зберігаючи сухість і тепло всередині вироби. Для природного, комфортного кроку з бездоганною посадкою ноги виробник застосував технології Motion Guidance і 3F Total System. Міцна водостійка модель дозволить не думати про те, що прогнозують метеостанції і гарантує стійкість навіть на зледенілих поверхнях. Кросівки ідеальні для прогулянок в зимову пору року, включаючи бездоріжжя, сніг і ожеледь.

Характеристики:

  • Матеріал верху: повітропроникна сітка
  • Матеріал підкладки: текстиль
  • Матеріал підошви: Michelin® Ultra Train
  • Система фіксації: затяжка
  • Вага: 275 г

 

Матеріали і технології:


Gore-Tex - мікропориста мембрана з чудовими властивостями водонепроникності. Її пори в 20 000 разів менші за краплю води і в 700 разів більші ніж молекули водяної пари. Тобто, піт виводиться назовні, а волога всередину не проникає.
3F System – забезпечує гнучкість та водночас надійну фіксацію в області щиколотки та стопи збоків, створює оптимальну форму для максимального комфорту ноги. Система 3F підтримує всю стопу та зменшує тертя завдяки бездоганному утриманню п'яти – області, особливо схильної до натирання.
Motion Guidance – шари підошви мають спеціально розроблену конструкцію, яка підтримує природній рух стопи, що дозволяє почуватись впевнено на будь-яких поверхнях.

Характеристики Кросівки Salewa WS Ultra Train GTX

Тип продукції
Трекінгові кросівки
Міські кросівки
Утеплені
Ні
Найкраще використання
Трекінг / Хайкінг
На кожен день
Наявність мембрани
З мембраною
Стать
Жіночі
Особливі технології
Gore-Tex
Вага
275 г
Гарантія
2 місяці
Цікавить додаткова інформація? Для того, щоб задати питання необхідно авторизуватися

Питання Кросівки Salewa WS Ultra Train GTX

Залишіть свій відгук про цей товар Для того, щоб залишити відгук необхідно авторизуватися

Відгуки Кросівки Salewa WS Ultra Train GTX