Лапша Travellunch з яловичиною та грибами 250 г 2 порції

Лапша Travellunch з яловичиною та грибами 250 г 2 порції

0 відгуків Код: 15015
702
Виробники
Наявність в магазинах
  • Київ Хоткевича
  • Київ Міхновського
  • Львів
  • Одеса
  • Дніпро
  • Під замовлення
від 41 / міс
Монобанк
платежів: 8 - 3
ПриватБанк
платежів: 6 - 2
А-Банк
платежів: 8 - 2
OTP Банк
платежів: 6 - 3
Глобус Банк
платежів: 4 - 3
ПриватБанк
платежів: 25 - 2
Доставка
  • Відділення "Нової Пошти" Згідно з тарифами перевізника
  • Адресна доставка по Україні Згідно з тарифами перевізника
  • Відділення "Укрпошти" Згідно з тарифами перевізника

Оплата

Готівкою, банківською картою, в кредит / розстрочку, за безготівковим розрахунком. Детальніше про оплату

  • Готівкою
  • Безготівковий розрахунок

  • Офіційний дилер
Якщо вам подобаються м'ясні смаки, то блюдо з макаронів і яловичини створено саме для вас. Яловичина з макаронами і грибами, заправлена ​​смаженою цибулькою і ароматними травами, це справжнє свято для гурманів, яке пропонує вам Travellunch. Цей тип сублімованої їжі - збалансоване блюдо, яке швидко повертає сили і сприяє регенерації після напруженого дня. Крім того, його фантастичні смакові якості позитивно здивують вас у всіх відношеннях. Сьогодні Travellunch є синонімом надійності, який використовують мандрівники, альпіністи і моряки усього світу.
 
Спосіб приготування: відкрийте пачку і влийте в неї близько 350 мл (на 125 г) і близько 700 мл (на 250 г) окропу, потім ретельно перемішайте вміст і закрийте пакет. Залиште набухати протягом 5-10 хвилин.
 
Склад: макарони 44% (пшенична манна крупа, яєчний білок, сіль), яловичина 8%, модифікований крохмаль, пальмовий жир, тости з цибулею 6% (цибуля 76%, пальмовий жир, пшеничне борошно), масляний порошок, томатний порошок, сіль, мальтодекстрин, гриби 2%, сироватковий протеїн, кремовий порошок, дріжджовий екстракт, цибуля, зелень, спеції, ароматизатори.
 
Алергени: глютен, яйця, молоко. Може містити сліди сої і селери.
 
Сублімація - спосіб консервування продуктів шляхом швидкого і повного видалення вологи. Швидка заморозка не пошкодить структуру продукту. Лід випаровується у вакуумній камері, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином з продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові продукти упаковуються в спеціальні пакети, в яких страви зберігаються близько 5 років, незалежно від навколишньої температури та вологості. Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес.
 
Особливості:
  • легко приготувати
  • не вимагає кулінарії
  • упаковка також є казанком
  • універсальне застосування, наприклад, під час поїздок, походів, круїзів і скелелазіння
  • щільна упаковка
  • двосторонні виїмки для полегшення відкриття
  • без консервантів
  • великий вибір страв (сніданок, основне блюдо, десерти)
  • багато вегетаріанських страв
  • збалансовані по харчуванню страви, що містять відповідні поживні елементи
  • тривалий термін зберігання
  • страви не потрібно зберігати в холодильнику
 
Характеристики:
  • Вага нетто: 125 г 250 г
  • Необхідна кількість води: 350 мл 700 мл
  • Енергетична цінність (калорійність) на 100 г сухого продукту: 431 ккал / 1810 кДж; 
  • Поживна (харчова) цінність на 100 г сухого продукту: сіль - 4,2 г; протеїн - 15 г; вуглеводи - 52 г, з яких цукор - 8,1 г; жир: 17 г, з яких насичений жир - 10 г

Характеристики Лапша Travellunch з яловичиною та грибами 250 г 2 порції

Тип їжі
Сублімовані страви
Варіанти харчування
Страви з м`ясом
Вміст м`яса
Яловичина
Вага
250 г
Цікавить додаткова інформація? Для того, щоб задати питання необхідно авторизуватися

Питання Лапша Travellunch з яловичиною та грибами 250 г 2 порції

Залишіть свій відгук про цей товар Для того, щоб залишити відгук необхідно авторизуватися

Відгуки Лапша Travellunch з яловичиною та грибами 250 г 2 порції