Мультипов'язка Buff Marc Marquez Thermal Neckwarmer

Мультипов'язка Buff Marc Marquez Thermal Neckwarmer

0 відгуків Код: 23591
1 260
Виробники
НаявністьНемає в наявності

Тепла модифікація зимового шарфа-хомута з серії Neckwarmer Thermal, яка має підвищену зносостійкість і теплоту. Багатофункціональний шарф-хомут виготовлений з теплого матеріалу Polartec Thermal Pro. Використовуйте цей шарф в якості додаткового аксесуара в місті або при прогулянках в зимовий час.

Можна носити різними способами в залежності від погоди, настрою і різних обставин. Органічно і стильно виглядає в якості потужного, об'ємного шарфа або шийної пов'язки. Досить теплий і об'ємний, щоб використовувати в якості стильного шарфа на кожен день. Добре облягає шию і плечі. У морозний день можна прикрити нижню половину обличчя, спорудивши таким чином утеплену маску.

Особливості:

  • Багатофункціональний шарф Buff виготовлений у формі хомута з теплою двошаровою флісовою тканиною Polartec Thermal Pro. Його розміри в нерозтягнутому стані - 31 на 29,5 см.
  • На верхній частині горловини розташований шнурок, що дозволяє затягнути хомут тугіше для коригування форми і ступеня прилягання до горла, або ж повністю перетягнути отвір для того, щоб перетворити шарф в подовжену шапку-біні.
  • Тканина шарфа обробляється за особливою технологією Polygiene® солями срібла, які перешкоджають розмноженню бактерій і грибків. Це дозволяє шарфу-трубі набагато довше залишатися свіжою - відповідно, їй потрібно менше прань. Ця обробка зберігається протягом усього терміну служби.

Характеристики Мультипов'язка Buff Marc Marquez Thermal Neckwarmer

Тип продукції
З флісом
Тип матеріалу
Поліестер / Поліестерова суміш
Стать
Унісекс
Найкраще використання
Трекінг / Хайкінг
Лижі / Сноуборд
На кожен день
Козирок
Ні
Особливі технології
Polartec
Вага
230 г
Гарантія
14 днів
Цікавить додаткова інформація? Для того, щоб задати питання необхідно авторизуватися

Питання Мультипов'язка Buff Marc Marquez Thermal Neckwarmer

Залишіть свій відгук про цей товар Для того, щоб залишити відгук необхідно авторизуватися

Відгуки Мультипов'язка Buff Marc Marquez Thermal Neckwarmer