Набір латок TrekLine для ремонту

Набір латок TrekLine для ремонту

0 відгуків Код: 16183
49
Виробники
НаявністьНемає в наявності

Еластична прозора ПВХ плівка з клеєвим шаром підвищеної міцності. Застосовується для швидкого, ремонту спорядження та одягу в польових умовах.

Латка може бути використана на синтетичних і натуральних тканинах, флісі, вінілі, гумі, пластику, тощо. Ідеально підходить для наметів, дощовиків, рюкзаків, спальних мішків, москітних сіток, надувних килимків, гірськолижного одягу, сидінь, тентів, надувних іграшок, аварійного ремонту велосипедних камер.

Забеспечує надійну паро- та гідроізоляцію, відновлює герметичність туристичного спорядження. Має високі електроізоляційні властивості, може використовуватись для відновлення електрообладнання.

Прозоре покриття майже невидиме, що виключає необхідність підбирати кольори на тканині та інших матеріалах. Тонка плівка припиняє розрив і підвищує стійкість до стирання на ділянках одягу та спорядження.

Набір складається з відрізка стрічки розміром 12 х 7,5 см та трьох латок 4 х 7,5 см.


Інструкція для використання:

Очистіть та висушіть ділянку для ремонту , обріжте зайві нитки. При необхідності знежирте поверхню. Приєднайте порвані краї матеріалу. Виріжте латку відповідно до розміру, перекривши площу ремонту на відстань не менше 20 мм у всіх напрямках. Зніміть паперову підкладку і прикладіть латку на пошкоджену ділянку. В місцях, де потрібна підвищена міцність клеєвої зони на розрив, доцільно склеювати з внутрішнього і зовнішнього боку. У випадку наклеювання латки в холодну пору року забезпечте місцевий нагрів близько 20-30° С. Для максимальної міцності склеювання сильно притисніть латку за допомогою кругового руху від центру, щоб забезпечити повний контакт клею з ремонтованою поверхнею.

Характеристики:

  • Товщина: 0,145 мм.
  • Температура експлуатації: від -40° С до +70° С
  • Остаточне прилипання: 0,9 кгс / 20 мм
  • Пробивна напруга: 7 кВ. 50 Гц
  • Матеріал: атмосферний, не токсичний, не самозаймистий 

Характеристики Набір латок TrekLine для ремонту

Тип ремонтного набору
Для спорядження
Для одягу
Вид ремонтного засобу
Латки
Тип ємності
Комплект
Інше
Вага
30 г
Гарантія
14 днів
Цікавить додаткова інформація? Для того, щоб задати питання необхідно авторизуватися

Питання Набір латок TrekLine для ремонту

Залишіть свій відгук про цей товар Для того, щоб залишити відгук необхідно авторизуватися

Відгуки Набір латок TrekLine для ремонту