Stout SJ – це спільна робота датського дизайнера ножів Міккеля Віллумсена та засновника SOG Спенсера Фрейзера. Лезо зі сталі CRYO D2 у стилі Cleaver з покриттям TiNi та міцна ручка G10. Цей механізм зі ковзним шарніром для повсякденного носіння спроектований так, щоб бути безпечним і забезпечувати легке та плавне відкриття та закриття, а також міцне та впевнене відкрите положення.
Особливості:
Stout SJ – це спільна робота датського дизайнера ножів Міккеля Віллумсена та засновника SOG Спенсера Фрейзера.
Гостро лезо зі сталі CRYO D2 з міцним покриттям, чіпкими ручками G10 та механізмом зі ковзним шарніром, який забезпечує безпеку та зручність перенесення.
Оснащений елегантним механізмом ковзного шарніра, який утримує лезо у відкритому стані за допомогою пружини та закривається вручну після подолання сили пружини. Плавне відкриття та закриття з впевненим відкритим становищем.
Універсальна високовуглецева інструментальна сталь, піддана кріогенній термообробці відповідно до унікальних експлуатаційних характеристик SOG. D2 забезпечує ідеальне поєднання міцності кромки та довговічності для тривалого використання.
Зручна ручка G10 оснащена двостороннім затискачем, який можна встановити для носіння лівою або правою рукою.
Характеристики:
Повна довжина: 16,26 см
Закрита довжина: 9,65 см
Довжина леза: 6,1 см
Вага: 96,39 г
Матеріал леза: Cryo D2
Матеріал рукоятки: G10
Покриття: TiNi
Механізм блокування: Slip Joint
Тип леза: Straight
Тип заточування: Cleaver
Характеристики Ніж SOG Stout SJ TiNi
Тип продукції
Ножі
Вид продукції
Кишеньковий ніж Ніж складаний
Матеріал клинка
Нержавіюча сталь
Тип ріжучої кромки ножа
Звичайна кромка
Довжина клинка (мм)
61
Вага
96.39 г
Гарантія
1 рік
Цікавить додаткова інформація?Для того, щоб задати питання необхідно авторизуватися
Питання Ніж SOG Stout SJ TiNi
Залишіть свій відгук про цей товарДля того, щоб залишити відгук необхідно авторизуватися
Відгуки Ніж SOG Stout SJ TiNi
Залишити відгук
Для того, щоб залишити відгук необхідно авторизуватися
Задати питання
Для того, щоб задати питання необхідно авторизуватися
Надіслати вiдповідь
Для того, щоб надіслати вiдповідь необхідно авторизуватися