Намет Ferrino Lightent 1 (8000)

Намет Ferrino Lightent 1 (8000)

0 відгуків Код: 30728
5 652
Виробники
НаявністьНемає в наявності

Новинка 2021! Намет Ferrino Lightent 2 Pro відноситься до серії ультралегких наметів Light Line. Ця модель має підвищену до 8000 мм вод. ст. водонепроникність дна намету і підійде не тільки для літніх, а й для весняно-осінніх походів, коли можливе випадання великої кількості опадів. Внутрішній намет повністю складається з москітної сітки та попередньо прикріплений до зовнішнього тенту для швидкості установки. Зовнішній тент світло-сірого кольору нагріватиметься на сонці значно менше, ніж моделі з темним тентом. Тунельна конструкція даного намету забезпечує мінімальну вагу при більшому обсязі внутрішнього простору, чому сприяють заздалегідь вигнуті алюмінієві дуги.Встановлення такого намету займає мало часу та потребує мінімум місця. Незважаючи на те, що намет двошаровий і має тамбур, його вага у зборі складає всього 2.1 кг. Зовнішній тент має водозахист 3000 мм вод. ст., що є цілком достатнім, щоб зберегти намет сухий усередині під час дощу. Ефективна система вентиляції Camera Air доповнена бічним вентиляційним вікном, що допоможе уникнути утворення конденсату. Чохол намету має компресійні стяжки, що дозволяє досягти дуже компактних розмірів упакованого намету.

Особливості:

  • Основні переваги тунельного намету з бічним розташуванням тамбуру – мінімальна установча площа при максимально ефективному використанні внутрішнього обсягу намету. Крім того, така конструкція легша за друге і вимагає мінімум часу на установку.
  • Дуги намету заздалегідь вигнуті таким чином, щоб забезпечити більший внутрішній об'єм та пофарбовані в різний колір для зручності ідентифікації під час складання намету. Фарба нанесена способом анодування.
  • Внутрішній намет кріпиться до дуг за допомогою рукавів, в які вони одягаються.
  • Вхід у намет має москітну сітку.
  • Конструкцією передбачено два вентиляційні вікна, розташовані в торцях намету. Система вентиляції Camera Air створює велику повітряну камеру між зовнішнім тентом і внутрішнім наметом, що сприяє вільній циркуляції повітря навколо внутрішнього намету. З одного боку це позбавляє появи конденсату всередині, а з іншого боку повітря є кращим теплоізоляційним прошарком.
  • Матеріал тенту та підлоги внутрішнього намету має триразове посилення в точках із передбачуваним збільшеним навантаженням. Посилення виконане у вигляді додаткового шару тканин високої міцності.
  • Швидка система фіксації відтяжок досягається з допомогою використання фурнітури спеціальної форми. Відтяжка натягується і фіксується лише одним рухом.
  • Усередині намету передбачена об'ємна кишеня для дрібниць.
  • Намет оснащений гачком для підвісу кемпінгового ліхтаря всередині.
  • Чохол намету оснащений двома компресійними ременями на фастексах, має вшиту інструкцію з встановлення намету та бічна кишеня для окремого розміщення кілочків та ремкомплекту.
  • Алюмінієві кілочки мають профіль у формі шестикутника, завдяки чому підвищується стійкість до вигину та покращується фіксація на ґрунті.

Характеристики Намет Ferrino Lightent 1 (8000)

Місткість
Двомісні
Конструкція
Двошаровий
Кількість входів
2 входи
Каркас (дуги)
алюміній - Alu
Особливості
Суперлегкість
Вага
2.1 кг
Гарантія
2 роки
Цікавить додаткова інформація? Для того, щоб задати питання необхідно авторизуватися

Питання Намет Ferrino Lightent 1 (8000)

Залишіть свій відгук про цей товар Для того, щоб залишити відгук необхідно авторизуватися

Відгуки Намет Ferrino Lightent 1 (8000)