Намет Ferrino Shaba 4 Alu

Намет Ferrino Shaba 4 Alu

0 відгуків Код: 30758
10 578
Виробники
НаявністьНемає в наявності

Намет Ferrino Shaba 4 ALU Blue відноситься до серії трисезонних наметів Ferrino і є досить зручним з точки зору розташування входів. Обидва входи розташовані в торцях намету, дозволяючи користуватися внутрішнім приміщенням та тамбурами без взаємного стиснення, що дуже важливо для чотиримісного намету. Ferrino Shaba 4 Blue висока намет з великим внутрішнім простором, вона буде зручна і для кемпінгу і для туризму як намет у базовому таборі. Намет має великий та малий тамбур. Великий тамбур укомплектований власною підлогою, а його конструкція забезпечує надійний навіс від дощу, таким чином спорядження, що розміщене в тамбурі, має надійний захист. Завдяки наявності снігозахисної спідниці, повністю тканинному внутрішньому тенту з термоізоляційним алюмінієвим покриттям та надійної конструкції алюмінієвого каркасу, такий намет забезпечить захист від вітру, снігу та холоду у нескладних зимових походах. Ступінь водозахисту цілком достатня, щоб, при правильній установці, зберегти намет усередині сухого під час дощу. Ефективна система вентиляції Camera Air доповнена чотирма вентиляційними вікнами для запобігання утворенню конденсату. Снігозахисна спідниця може бути піднята для покращення вентиляції та припливу свіжого повітря. Чохол намету має компресійні стяжки, що дозволяє досягти досить компактних розмірів упакованого намету.

Особливості :

  • Основні переваги при встановленні купольного намету-півсфери з повнорозмірною дугою каркасу тамбуру зводяться до необхідності фіксації кілочками лише тамбуру. Сам же намет має вільну конструкцію, що особливо важливо при встановленні на снігу, на піску або в місцях, де рельєф не дозволяє добре зафіксувати кілочки. Намет такого типу через взаємне перетинання дуг, що спираються в землю, і через обтічну форму має високу стійкість до вітрових і снігових навантажень. Намет, що вільно стоїть, без відтяжок вимагає мінімум настановної площі.
  • Дуга каркаса тамбура намету попередньо вигнута таким чином, щоб забезпечити більший внутрішній об'єм та висоту тамбуру.
  • Внутрішній намет до дуг кріпиться за допомогою рукавів, в які простягаються дуги та за допомогою гачків.
  • По всьому периметру намет оснащений снігозахисною (вітрозахисною) спідницею, яка не тільки захищає від задування снігу та пилу під тент, але й значно покращує стійкість намету до вітрових навантажень, спрощує установку в місцях зі складним рельєфом та збільшує теплоізоляцію. Для покращення вентиляції снігозахисна спідниця може бути піднята з будь-якої сторони.
  • Обидва входи до намету оснащені москітною сіткою. Один із входів може бути відкритий наполовину, виконуючи роль вікна.
  • Конструкцією передбачено чотири вентиляційні вікна, розташовані з боків від входів у намет на різній висоті, що сприяє природному провітрюванню. Система вентиляції Camera Air створює велику повітряну камеру між зовнішнім тентом і внутрішнім наметом, що сприяє вільній циркуляції повітря навколо внутрішнього намету. З одного боку це позбавляє появи конденсату всередині, а з іншого боку повітря є кращим теплоізоляційним прошарком.
  • У комплекті постачається додаткова підлога для великого тамбуру, яка закріплюється за допомогою спеціальної фурнітури. Підлога тамбуру покликана захистити розміщене спорядження, коли намет встановлюється на снігу, на піску або на вологому грунті.
  • Матеріал тенту та підлоги внутрішнього намету має триразове посилення в точках із передбачуваним збільшеним навантаженням. Посилення виконано як додаткового шару тканини високої міцності.
  • Усередині намету передбачено дві кишені для розміщення різних дрібниць та дві кишені для розміщення москітної сітки дверей.
  • Намет оснащений гачком для підвісу кемпінгового ліхтаря всередині.
  • Чохол намету оснащений двома компресійними ременями на фастексах і має вшиту інструкцію щодо встановлення намету.


Комплектація:

  • Зовнішній тент: 1 шт.
  • Внутрішній намет: 1 шт.
  • Підлога тамбуру: 1 шт.
  • Розкладні алюмінієві дуги: 3 шт.
  • Кільця (сталеві): 20 шт.
  • Ремкомплект (для дуг, зовнішнього тенту, внутрішнього намету, гачків та москітної сітки): 1 шт.
  • Чохол із матеріалу з DWR-просоченням, з компресійними стяжками на фастексах та ручкою: 1 шт.

Характеристики Намет Ferrino Shaba 4 Alu

Місткість
Чотиримісні
Конструкція
Двошаровий
Кількість входів
1 вхід
Каркас (дуги)
алюміній - Alu
Вага
7.9 кг
Гарантія
2 роки
Цікавить додаткова інформація? Для того, щоб задати питання необхідно авторизуватися

Питання Намет Ferrino Shaba 4 Alu

Залишіть свій відгук про цей товар Для того, щоб залишити відгук необхідно авторизуватися

Відгуки Намет Ferrino Shaba 4 Alu