Графік рoботи Пн-Пт: з 10-00 до 20-00 Сб-Нд: з 10-00 до 18-00
Кошик
Ваш кошик порожній
Каталог
Каталог товарiв

Паста Болоньєзе Voyager 80 г

Код товару: 14918
Виробник:
Наявність в магазинах:
Київ
Львів
Одеса
Склад
Наявність: На складі
Ціна:
215 грн
Куди б ви не відправилися, візьміть із собою Voyager - найкраща сублімована їжа! Макарони в соусі болоньєзе - дуже проста, але дуже смачна готова страва.
 
Voyager робить усе можливе для підтримки високої якості продукції і готує власні соуси, аби мати 99% натуральних інгредієнтів, пропонує смачні і енергетичні страви для спортсменів, туристів чи матросів, для обідніх перерв в офісі, для виїздів у вихідні дні або для більш тривалих подорожей і експедицій. Асортимент має близько п'ятдесяти солоних і солодких страв, щоб задовольнити будь-який смак і потреби.
 
Техніка сушіння виморожуванням і різноманітність пропонованих страв забезпечують збалансовану дієту і збереження поживних елементів, необхідних організму у стресовій ситуації.
 
Спосіб приготування: відкрийте пачку, додайте в неї близько 180 мл (на 80 г) або 400 мл (на 160 г) окропу, потім ретельно перемішайте вміст, особливо в нижній частині упаковки. Кількість води може бути трохи збільшено в залежності від бажаної консистенції. Закрийте застібку і почекайте 5 хвилин. Можна готувати безпосередньо в пачці. 80 г саше трансформується в готову страву вагою 260 г., відповідно 160 г - у 520 г.
 
Склад: попередньо приготовані макарони 64% (глютен), зневоднена яловичена 16,2% (яйця, молоко), томати 11,2%, молочний жир, сіль, спеції і ароматичні трави.
 
Алергени: глютен, яйце, молоко.
 
Сублімація (ліофілізація) - спосіб сушіння заморожених вологомістких продуктів під вакуумом, шляхом швидкого і повного видалення вологи. Швидка заморозка не пошкоджує структуру продукту, зберігає значну кількість корисних речовин, форму, запах і колір. Лід випаровується у вакуумній камері, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи.  Готові продукти упаковуються в спеціальні пакети, в яких страви зберігаються до 5 років, незалежно від навколишньої температури та вологості. Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція.  Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес. Сублімовані продукти відновлюють свої початкові властивості при додаванні до них води.
 
Особливості:
  • збалансоване, енергетичне та різноманітне меню
  • мала вага і об'єм, що зручно при транспортуванні і зберіганні
  • легкість і швидкість приготування
  • зручна і безпечна упаковка з контролем атмосфери всередині
  • багатофункціональна, захищена від випадкового відкриття упаковка, гарантує тривале збереження вмісту
 
Характеристики:
  • Вага нетто: 80 г 160 г
  • Регідратована вага: 260 г 520 г
  • Термін придатності: 48 місяців
  • Необхідна кількість води: 180 мл 400 мл
  • Енергетична цінність / калорійність на 100 г продукту: 1611 кДж / 381 ккал
  • Поживна (харчова) цінність на 100 г продукту: жир - 8 г, з яких насичений жир - 2,1 г; вуглеводи - 59,2 г, з яких цукор - 7,5 г; білок - 19,8 г; сіль - 3,2 г
Вид продукту Другі страви
Тип продукту Сублімовані страви

Відгуки

Залишити відгук
?
Зверніть увагу: текст повинен містити відгук про товар, а не про обслуговування. Заборонено розміщення посилань на сторонні ресурси, спам, згадка інших магазинів. Ситуації, за якими необхідний зворотній зв'язок, прохання направити на пошту:
shop@terraincognita.com.ua
або звернутися за телефоном:
(044) 22-256-47
Відгуки для даного товару відсутні

Питання

Задати питання