Сублімоване блюдо «Паста з куркою і шпинатом у вершковому соусі».
Дуже ніжне, з невимовно тонким і гармонійним смаком, це блюдо рідко залишає байдужим. Ідеальне поєднання інгредієнтів - легкого курячого м'яса, яєчних макаронів, шпинату і ніжного вершкового соусу, з вивіреними акцентами з овочів і тонким букетом спецій - створюють на рідкість цілісну і смачну картину.
«Паста з куркою і шпинатом у вершковому соусі» - одне з найпопулярніших страв в лінійці німецьких субліматів Trek'n Eat.
Для приготування залийте в пакет гарячу воду, перемішайте і почекайте 15 хвилин.
Маса сухого страви 150 г, готового - 640 м
Особливості:
Приготовлено методом сублімації сушіння
100% натуральні інгредієнти
Не містить консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку
Відмінне поєднання ваги і поживності
Мінімальний термін придатності - 3 роки
Витримує нерегулярні температури від -50 ° C до +50 ° C
Міцна водостійка упаковка
Просте приготування
Істотна економія часу і палива
Характеристики Паста з куркою і шпинатом Trek'n Eat у вершковому соусі
Тип їжі
Сублімовані страви
Варіанти харчування
Страви з м`ясом
Вміст м`яса
Курятина
Вага
150 г
Цікавить додаткова інформація?Для того, щоб задати питання необхідно авторизуватися
Питання Паста з куркою і шпинатом Trek'n Eat у вершковому соусі
Залишіть свій відгук про цей товарДля того, щоб залишити відгук необхідно авторизуватися
Відгуки Паста з куркою і шпинатом Trek'n Eat у вершковому соусі
Залишити відгук
Для того, щоб залишити відгук необхідно авторизуватися
Задати питання
Для того, щоб задати питання необхідно авторизуватися
Надіслати вiдповідь
Для того, щоб надіслати вiдповідь необхідно авторизуватися