Паста Voyager з куркою і цукіні 125 г

Паста Voyager з куркою і цукіні 125 г

0 відгуків Код: 28720
316
Виробники
НаявністьНемає в наявності

Сублімована їжа VOYAGER Макарони з куркою та цукіні. Макарони з цукіні та ліофілізованою куркою: відмінна страва, яка готується швидко та легко. Voyager пропонує смачні та енергетичні страви для спортсменів, туристів або матросів, для обідніх перерв в офісі, для виїздів у вихідні дні або для більш тривалих подорожей та експедицій. Асортимент має близько п'ятдесяти солоних та солодких страв, щоб задовольнити будь-який смак та потреби. Техніка сушіння виморожуванням та різноманітність пропонованих страв забезпечують збалансовану дієту та збереження поживних елементів, необхідних організму у стресовій ситуації.

Спосіб приготування: Відкрийте пачку, додайте в неї близько 280 мл (на 125 г) гарячої води, потім ретельно перемішайте вміст, особливо в нижній частині упаковки. Кількість води може бути трохи збільшена залежно від бажаної консистенції. Закрийте застібку та зачекайте 5 хвилин. Можна готувати безпосередньо у пачці. 125 г саші трансформується у готову страву вагою 405 г.

Склад: готові макарони 53,6% (глютен), жир (молоко), курка 15% (яйця), овочі (кабачки 6%, цибуля), картопляний крохмаль, сіль, спеції та ароматичні трави.

Алергени: глютена, молоко, яйця.

Сублімація (ліофілізація) - спосіб сушіння заморожених вологовмісних продуктів під вакуумом, шляхом швидкого та повного видалення вологи. Швидке заморожування не пошкоджує структуру продукту, зберігає значну кількість корисних речовин, форму, запах і колір. Лід випаровується у вакуумній камері, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином, з продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові продукти упаковуються в спеціальні пакети, в яких страви зберігаються до 5 років, незалежно від температури і вологості. Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочні продукти. Для сублімації використовують лише свіжу високоякісну сировину — продукти низької якості не витримують технологічного процесу. Сублімовані продукти відновлюють свої вихідні властивості при додаванні води.

Особливості:

  • Збалансоване, енергетичне та різноманітне меню
  • Мала вага та обсяг, що зручно при транспортуванні та зберіганні
  • Легкість та швидкість приготування
  • Зручне та безпечне пакування з контролем атмосфери всередині
  • Багатофункціональне, захищене від випадкового відкриття упаковка, гарантує тривале збереження вмісту


Характеристики:

  • Вага нетто: 125 г
  • Регідратована вага: 405 г
  • Термін придатності до споживання: 48 місяців
  • Необхідна кількість води: 280 мл
  • Енергетична цінність/калорійність на 100 г продукту: 1768 кДж / 419 ккал
  • Поживна (харчова) цінність на 100 г продукту: жир – 13,6 г, з яких насичений жир – 1,3 г; вуглеводи – 53,4 г, з яких цукор – 3,9 г; білок – 21,7 г; сіль - 1,5 г

Характеристики Паста Voyager з куркою і цукіні 125 г

Тип їжі
Сублімовані страви
Варіанти харчування
Страви з м`ясом
Вміст м`яса
Курятина
Вага
125 г
Цікавить додаткова інформація? Для того, щоб задати питання необхідно авторизуватися

Питання Паста Voyager з куркою і цукіні 125 г

Залишіть свій відгук про цей товар Для того, щоб залишити відгук необхідно авторизуватися

Відгуки Паста Voyager з куркою і цукіні 125 г