Кус-кус з сублімованої курятиною і овочами від James Cook - хороший варіант ситного обіду або вечері. Східна крупа кус-кус, великі шматки сублімованої курятини, солодкий родзинки, морква і кукурудза, приправлені кокосовим молоком і сумішшю спецій каррі.
Для приготування використовуються тільки натуральні компоненти. Ніяких підсилювачів смаку, або барвників. Блюдо виготовлена шляхом висушування готових продуктів. Саме тому, смак його максимально близький до того, що ви готуєте дома.
Спосіб приготування: вийняти поглинач кисню, залити блюдо 250 мл окропу, перемішати, і почекати протягом 8 хвилин.
Склад: кус кус (борошно пшеничне, вода) 72%, курятина 8%, кокосове молоко сухе 7%, родзинки світлі 4.5%, кукурудза сублимированная 2%, морква варена сушена 3.5%, суміш спецій каррі, сіль.
Характеристики:
- Харчова цінність: на 100 г - білки 20.8 г, жири 2.9 г, вуглеводи 65,8 г порції - білки 16.2 г, жири 2,5 г, вуглеводи 56.3 г
- Енергетична цінність: на 100 г - 392 ккал / один тисяча шістсот сорок одна кДж; порції - 335 ккал / 1403 кДж
- Вага: сухий страви - 85 г готової - 300 г
- Термін придатності: 12 міс