Протеїн IronMaxx 100% Vegan Soy Protein Isolate - 500 г (пакет)

Протеїн IronMaxx 100% Vegan Soy Protein Isolate - 500 г (пакет)

0 відгуків Код: 50173
659
Виробники
НаявністьНемає в наявності
Доступні варіанти
Смак
  • Шоколад Шоколад
100% веганський соєвий ізолят як оптимальне джерело білка

Вегетаріанські та веганські дієти стають дедалі популярнішими останніми роками. Мотиви у всіх різні. Найпоширенішою причиною зміни раціону є етичне ставлення до тварин. Дедалі більша кількість людей або обирає дієту без риби та м'яса, або взагалі відмовляються від продуктів тваринного походження. Іншими причинами є здоров'я та навколишнє середовище. У результаті веганські харчові добавки стали користуватися зростаючим попитом. Розумною альтернативою сироватковому протеїну є ізолят соєвого протеїну 100% Soy Protein Isolate від німецького бренду IronMaxx. 

Особливості:
  • IronMaxx 100% веганський соєвий ізолят містить до 80 г білка! 
  • Ніякого використання генетично модифікованих соєвих бобів!
  • Максимальний вміст цукру 0,6 г на порцію 30 г!
  • Амінокислотний профіль, включно з усіма BCAA, EAA і 10 із 12 замінних амінокислот
  • Спеціально розроблено для розчинення у воді, але також можливо з молоком і веганськими альтернативами молоку.

100% Soy Protein Isolate - це високоякісний ізолят соєвого білка, отриманий із соєвих бобів. Продукт забезпечує вражаючі 80 г білка на 100 г продукту з 96% білка, що ідеально підходить для рослинної дієти. Інакше кажучи, ізолят є найчистішим варіантом соєвого білка, а з його складу практично повністю виключені жири і вуглеводи.  Крім того, що продукт вирізняється високим вмістом білка, він також досить багатий на мікроелементи, потрібні для правильного функціонування і формування фігури спортсмена. Замість цукру IronMaxx використовує для цього продукту підсолоджувачі сукралозу і стевіоглікозиди. 100% Soy Protein Isolate містить усі 8 незамінних амінокислот (3 амінокислоти з розгалуженим ланцюгом і 5 незамінних амінокислот). Завдяки багатству гідрофільних амінокислот, тут він надзвичайно високий. Не утворюватиметься грудочок, а на дні шейкера не залишиться залишків порошку.  100% Soy Protein Isolate використовується бодібілдерами, силовими атлетами і людьми, що займаються загальною фізичною підготовкою, після інтенсивних тренувань для збереження і збільшення м'язової маси.

Рекомендації щодо застосування: Пити 1-2 порції на день для досягнення зазначеного позитивного ефекту. Вживання "100% соєвого ізоляту" рекомендується перед заняттями спортом або змаганнями, відразу після тренування і перед сном. Покладіть 30 г порошку (приблизно 3 столові ложки з гіркою) і 300 мл холодної води в чашу блендера і струшуйте протягом 20 секунд.

Характеристики:
  • Форма випуску: Порошок
  • Тип фасування: Упаковка
  • Вага: 500 г
  • Кількість порцій: 16

Характеристики Протеїн IronMaxx 100% Vegan Soy Protein Isolate - 500 г (пакет)

Тип продукції
Протеїн
Вид протеїну
Соєвий
Форма продукту
Порошок
Для кого
Універсальні
Країна виробник
Німеччина
Вага
500 г
Цікавить додаткова інформація? Для того, щоб задати питання необхідно авторизуватися

Питання Протеїн IronMaxx 100% Vegan Soy Protein Isolate - 500 г (пакет)

Залишіть свій відгук про цей товар Для того, щоб залишити відгук необхідно авторизуватися

Відгуки Протеїн IronMaxx 100% Vegan Soy Protein Isolate - 500 г (пакет)