Рис з соусом з яловичини і перцю відмінно відновлює сили і енергію протягом активного дня. Цей високоякісний сублімат Travellunch, як і інші пропозиції, володіє відповідною каллорійністю, повністю адаптованою до людей, які займаються професійним спортом. Його легко приготувати, економлячи багато часу і енергії. Сублімовані страви Travellunch легко завоювали бівак-кухню мандрівників і спортсменів всіх видів - від моряків і далекобійників до альпіністів і навіть полярників завдяки їхнім численним безперечним перевагам.
Спосіб приготування: відкрийте пачку і влийте в неї 600 мл (на 250 г) окропу, потім ретельно перемішайте вміст і закрийте пакет. Дайте настоятися протягом 5-10 хвилин.
Склад: рис 52%, пальмовий жир, модифікований крохмаль, яловичина 5%, томатні пластівці, підсмажена цибуля 4% (цибуля 76%, пшеничне борошно), помідор, сіль, мальтодекстрин, болгарський перець 2%, рисове борошно, дріжджовий екстракт, цибулю, цукор, спеції, екстракти прянощів, соняшникова олія, карамельний сироп, ароматизатор.
Алергени: глютен. Може містити сліди яєць, молока і селери.
Сублімація - спосіб консервування продуктів шляхом швидкого і повного видалення вологи. Швидка заморозка не пошкодить структуру продукту. Лід випаровується у вакуумній камері, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином з продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові продукти упаковуються в спеціальні пакети, в яких страви зберігаються близько 5 років, незалежно від навколишньої температури та вологості. Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес.