Рюкзак Ferrino Rutor 30

Рюкзак Ferrino Rutor 30

0 відгуків Код: 30609
3 894
Виробники
НаявністьНемає в наявності
Доступні варіанти
Колір
  • Yellow Yellow
  • Dark Grey Dark Grey

Тепер немає необхідності купувати для літнього та зимового активного проведення окремий рюкзак. Ferrino Rutor 30 Yellow – це компактний рюкзак для зимових видів спорту, альпінізму, скелелазіння, легкохідного туризму та походів вихідного дня. При скромному обсязі в 30 літрів, дана модель дозволяє зафіксувати збоку або на фасаді лижі або навіть сноуборд, прикріпити снігоступи, лижні або трекінгові палиці, каску, айсфіфі, льодоруб та карабіни, розмістити всередині у спеціальних відділеннях лавинний щуп, дві бухти мотузки. При цьому, відстебнувши верхній знімний клапан і сховавши всі зайві кріплення в спеціальних кишенях, ми отримуємо легкий і зручний рюкзак для швидкісних одноденних походів і походів вихідного дня. Основне відділення закрите замком на блискавці та верхнім клапаном, забезпечуючи надійний захист речей від намокання. Велика кількість кишень різного обсягу та призначення, розміщених усередині рюкзака, у клапані, на фасаді, на спинці, на шлейках та на поясі, дозволять тримати необхідні речі у швидкодоступних місцях. Кишеня у клапані має карабін для ключів. Рюкзак адаптований під дволітрову гідратаційну систему, що достатньо для нетривалих походів. Збільшити запас води можна за допомогою фляги, яку легко пристебнути зовні на фасаді практично в будь-якому зручному місці. Маючи невеликий об'єм, рюкзак позбавлений металевих елементів жорсткості, а м'яка суцільна спинка з EVA-піни виконує роль каркаса. Рюкзак Ferrino Rutor 30 Yellow вирішує більшість завдань, залишаючи Вам тільки вибір як саме проводити своє активне дозвілля.

Характеристики:

  • Об'єм, л: 30
  • Вага, кг: 0.78 (0.65 кг без знімного верхнього клапана та без додаткових строп)
  • Розміри, див: 60х33х24
  • Матеріал: Polyester Diamond HD PU - легкий і міцний матеріал з товщиною нитки 210D і щільним переплетенням.
  • Призначення: трекінг, скелелазіння, льодолання, скай-альпінізм, легкохідний туризм, походи вихідного дня, альпінізм

 

Система підвісу та спинки:

  • Підвісна система: Thermoformed Back System
  • Спина: спинка анатомічної форми виконана з EVA-піни за методом термічного формування, є дуже м'якою і забезпечує максимально зручну посадку рюкзака. Вентиляційні канали, що проходять вздовж швів, забезпечують потрібну циркуляцію повітря.
  • Плечові шлейки: регульовані по висоті, анатомічної форми з м'якою перфорованою підкладкою з EVA-піни, обшиті сітчастою тканиною, що дихає, з петлями для фіксації патрубка питної системи, із закріпленим свистком, мають сітчасті кишені для дрібниць.
  • Стегновий пояс: регульований за натягом. Має кишеню на блискавці та петлю для навісу обладнання.
  • Нагрудна стяжка: регульована по висоті та довжині, з еластичною вставкою

Характеристики Рюкзак Ferrino Rutor 30

Особливості
Підвісна система
Вентильована спинка
Об'єм (л)
30
Стать
Унісекс
Сумісність з питтєвою системою
Сумісно
Вага
780 г
Гарантія
2 роки
Цікавить додаткова інформація? Для того, щоб задати питання необхідно авторизуватися

Питання Рюкзак Ferrino Rutor 30

Залишіть свій відгук про цей товар Для того, щоб залишити відгук необхідно авторизуватися

Відгуки Рюкзак Ferrino Rutor 30