Рюкзак Ferrino Torque 30

Рюкзак Ferrino Torque 30

0 відгуків Код: 30613
2 868
Виробники
НаявністьНемає в наявності

Надійність рюкзака досягнута завдяки використанню передових матеріалів (Cordura®, Hypalon®) та кращої фурнітури (YKK, Duraflex). Мала вага рюкзака досягнуто за рахунок полегшеного каркаса, знімного ременя на стегнах і грудної стяжки. Конструкція зі знімним поясом обумовлена ​​використанням рюкзака разом із страховою системою. Основне відділення рюкзака має внутрішній витяжний клапан для регулювання об'єму, перегородку для питної системи, бічні кріплення для фіксації трекінгових палиць та лавинного спорядження, а також верхні застібки для кріплення карабінів. Верхній клапан обладнаний кишенею на блискавці з карабіном для ключів завдяки вшитим еластичним стропам і центральній компресійній стяжці клапан дуже щільно закриває основне відділення. Бічні кишені з еластичної сітки мають достатній об'єм для розміщення дволітрової фляги. Система верхньої стяжки та бічних стяжок дозволяє прикріпити до рюкзака широкий перелік додаткового спорядження, такого як мотузка, лижі, намет та ін. На фасаді є два кріплення, що підходять як для трекінгових палиць, так і для льодоруба.Маючи за плечима більш ніж сторічний досвід виробництва спорядження для туризму, компанія Ferrino не зупиняється на досягнутому, продовжуючи диктувати ще вищі стандарти туристичної екіпіровки. З цією метою у 1994 році було побудовано спеціальну високогірну лабораторію для тестування продукції в реальних умовах. Протягом десятиліть компанія співпрацює з видатними альпіністами (такими як Райнхольд Месснер), дослідниками, спелеологами, які, використовуючи продукцію Ferrino, підкорили всі найвищі точки планети, перетнули пішки 20 000 км. хвилин у самі надра землі, в печеру Cueva de los Cristales, де при температурі +58 ° С і 100% вологості людина навіть у спеціальному спорядженні не могла раніше знаходитися більше 20 хвилин. Ferrino по праву пишається своїми досягненнями та забезпечує якість та функціонал своєї продукції на найвищому рівні.Головна відмінність продукції лінійки HighLab полягає в тому, що кожна модель тестується на відповідність необхідним характеристикам реальних умов. Спеціально для цього в 1994 році компанія створила лабораторію в гірському масиві Монте-Роза (Альпи) на висоті 3585 метрів, де цілий рік, у найскладніших і несприятливих для людини умовах, проводяться випробування прототипів, досвідчених зразків та кінцевої продукції Ferrino HighLab. Паралельно випробування продукції проводяться у різних куточках грунту із найскладнішими кліматичними умовами. Це гірські хребти Гімалаїв і Каракоруму, Аргентинські Анди, Французькі Альпи, мексиканські печери Найка та ін. HighLab - продукція для професіоналів, створена з передових матеріалів, що відповідає найвищим стандартам якості, що гарантує максимальну функціональність, зручність та надійність.

 

Система підвісу та спинки:

  • Підвісна система: Thermoformed Back System
  • Каркас: напівжорсткий, знімний, складається з полегшеної пластикової панелі, яка разом із пружною текстильною основою забезпечують рівномірний перерозподіл ваги, сприяють підтримці правильної постави при ходьбі, при цьому зберігаючи легкість усієї конструкції.
  • Спина: вентиляційні канали пінополіуретанової спинки рюкзака виконані за методом термічного формування Thermoformed Back System з центральною вставкою з м'якої пінополіуретанової підкладки, обшитої сітчастою тканиною.
  • Плечові лямки: регульовані по висоті, анатомічної форми з м'якою пінополіуретановою підкладкою, обшиті сітчастою тканиною, що дихає, мають еластичні петлі для фіксації патрубка гідратаційної системи.
  • Стегновий пояс: частково знімний, регульований по натягу
  • Нагрудна стяжка: знімна, регульована по висоті з еластичною вставкою та вбудованим свистком


Характеристики:

  • Об'єм, л: 30
  • Вага, кг: 0.93 (0.75 кг без знімного каркаса, пояса на стегнах і додаткових строп)
  • Розміри, див: 64х30х20
  • Матеріал: Double Diamond Cordura® 210D - один із найміцніших і стійкіших до зносу матеріалів, при цьому досить легкий та водозахисний.
  • Призначення: скіп-альпінізм, скітур

Характеристики Рюкзак Ferrino Torque 30

Особливості
Кишені на поясному ремені
Підвісна система
Вентильована спинка
Об'єм (л)
30
Стать
Унісекс
Сумісність з питтєвою системою
Сумісно
Вага
930 г
Гарантія
2 роки
Цікавить додаткова інформація? Для того, щоб задати питання необхідно авторизуватися

Питання Рюкзак Ferrino Torque 30

Залишіть свій відгук про цей товар Для того, щоб залишити відгук необхідно авторизуватися

Відгуки Рюкзак Ferrino Torque 30