Рюкзак Ferrino Triolet 43+5

Рюкзак Ferrino Triolet 43+5

0 відгуків Код: 30619
4 110
Виробники
НаявністьНемає в наявності

Компанія Ferrino розробила спеціальну лінійку туристичного екіпірування, що забезпечує максимальний комфорт для дівчат з огляду на особливості анатомії жіночого тіла. Рюкзак має трохи менший об'єм і вагу, ніж повнорозмірна чоловіча модель, а головне відрізняється формою плечових шлейок і поясного ременя, що мають також м'які пінополіуретанові підкладки. Повністю оновлені рюкзаки лінійки Triolet стали ще легшими, компактнішими, функціональнішими та зручнішими. Завдяки застосованим конструктивним рішенням та якості матеріалів, серія спеціалізованих рюкзаків Ferrino Triolet оптимально підходить для професійного заняття пішим та лижним альпінізмом у будь-який сезон року. Відмінною особливістю даної лінійки рюкзаків є подовжений формат для внутрішнього розташування довгомірного спорядження, а також наявність вертикального входу, за допомогою якого рюкзак розстібається максимально широко і стає зручним для упаковки і швидкого пошуку необхідних речей. Для розміщення більшої кількості речей можна використати великий витяжний клапан, який регулюється зовнішніми стяжками. При необхідності, майже вдвічі знизити вагу рюкзака можна відмовившись від знімного пояса на стегнах, верхнього клапана і каркаса. Внутрішнє місце Ferrino Triolet 43+5 Lady Grey має відділення для питної системи, а в іншому організоване розміщення альпіністського спорядження. Сучасна комбінована підвісна система забезпечує зручну посадку рюкзака та вентиляцію спини. Дві кишені в клапані з карабіном для ключів, дві бічні кишені та кишеня на поясі надають достатньо місця для розміщення речей першої необхідності. Для фіксації габаритного спорядження передбачені верхні та бічні стяжки, а також додаткові стропи. Для кріплення льодорубів та трекінгових палиць є окремі фіксатори на фасаді рюкзака. Додаткові петлі на рюкзаку допоможуть пристебнути за допомогою карабінів будь-яке спорядження у зручному місці. Низ передньої блискавки посилений міцним матеріалом Hypalon®.Маючи за плечима 150 років досвіду у виробництві спорядження для туризму, компанія Ferrino не зупиняється на досягнутому, продовжуючи диктувати ще вищі стандарти туристичної екіпіровки. Для цієї мети в 1994 році було побудовано спеціальну високогірну лабораторію для тестування продукції в реальних умовах. Протягом десятиліть компанія співпрацює з визначними альпіністами (такими як Райнхольд Месснер), дослідниками, спелеологами, які, використовуючи продукцію Ferrino, підкорили всі найвищі точки планети, перетнули пішки 20 000 км. хвилин у самі надра землі, в печеру Cueva de los Cristales, де при температурі +58°С і 100% вологості людина навіть у спеціальному спорядженні не могла раніше знаходитися більше 20 хвилин. Ferrino по праву пишається своїми досягненнями та забезпечує якість та функціонал своєї продукції на найвищому рівні.

Характеристики:

  • Об'єм, л: 48 (43+5)
  • Вага, кг: 1.45 (0.85 кг без знімного верхнього клапана, знімного каркаса, знімного пояса на стегнах і додаткових строп)
  • Розміри, див: 72х33х21
  • Матеріал: Polyester 300D Diamond Dobby PU - дуже міцний і стійкий до зношування та стирання, водостійкий матеріал
  • Призначення: скіп-альпінізм, скітур, трекінг, альпінізм


Система підвісу та спинки:

  • Підвісна система: Hollow Back System + Air Convector Tech Back
  • Каркас: напівжорсткий, знімний, складається з Т-подібної металевої пластини анатомічної форми та поліетиленової панелі, які забезпечують правильний та рівномірний перерозподіл ваги, сприяють підтримці правильного положення хребта при ходьбі, при цьому зберігаючи легкість усієї конструкції.
  • Спина: завдяки системам Hollow Back System та Air Convector Tech Back є м'якою, але при цьому пружною та добре вентильованою. Гофрована, перфорована підкладка з EVA-піни і сіточна тканина, що покриває її, створюють між спиною користувача і спинкою рюкзака постійний рух потоку повітря по мікровентиляційних каналах. Валики з м'якою пінополіуретановою підкладкою обшиті сітчастою тканиною, що дихає.
  • Плечові шлейки: регульовані по висоті, анатомічні форми з м'якою пінополіуретановою підкладкою, обшиті сітчастою тканиною, що дихає, мають систему петель для фіксації патрубка гідратаційної системи або підсумку.
  • Стегновий пояс: знімний, регульований по натягу, з об'ємною кишенею на блискавці
  • Нагрудна стяжка: знімна, регульована по висоті з еластичною вставкою та вбудованим свистком

Характеристики Рюкзак Ferrino Triolet 43+5

Особливості
Підвісна система
Вентильована спинка
Об'єм (л)
48
Стать
Жіночі
Сумісність з питтєвою системою
Сумісно
Вага
1.45 кг
Гарантія
2 роки
Цікавить додаткова інформація? Для того, щоб задати питання необхідно авторизуватися

Питання Рюкзак Ferrino Triolet 43+5

Залишіть свій відгук про цей товар Для того, щоб залишити відгук необхідно авторизуватися

Відгуки Рюкзак Ferrino Triolet 43+5