Шкарпетки X-Socks Nordic Walking

Шкарпетки X-Socks Nordic Walking

0 відгуків Код: 35318
720
Виробники
НаявністьНемає в наявності
Доступні варіанти
Колір
  • Чорний/Помаранчевий Чорний/Помаранчевий
Розмір (спершу оберіть колір)
  • 35-38

Шкарпетки для активної ходьби X-Socks Nordic Walking створені спеціально для любителів ходьби із застосуванням туристичних палиць (так звана північна або скандинавська ходьба), що нагадує рух класичного кроку лижного спорту. З огляду на певну схожість та специфіку рухів при бігу та скандинавській ходьбі можна сказати, що шкарпетки Nordic Walking також підійдуть і для любителів бігу. Технологія Anti shuffling footbed з більш товстим плетінням пряжі в середині підошви протидіє прослизу стопи всередині взуття і підтримує природне положення стопи при перекаті з п'яти на носок. від надлишкових навантажень, тиску та тертя, відповідно, перша – пальці та передня частина стопи, а друга – область ахіллового сухожилля. Рекомендується застосовувати в комплекті із термобілизною X-Bionic®.

Особливості:

  • Захищають уразливі зони стопи при тривалій активній ходьбі.
  • Більш товсте плетіння пряжі в середині підошви протидіє прослизу стопи всередині взуття і підтримує природне положення стопи при перекаті з п'яти на носок.
  • Зонально захищають від надлишкових навантажень, тиску та тертя.
  • Дихаючі та водовідштовхувальні, антибактеріальні.
  • Бактеріостатична тканина Skin NODOR® перешкоджає розмноженню бактерій та поширенню неприємного запаху поту. Має хорошу водохопроникність, зносостійку, еластичну і м'яку на дотик.
  • Багатоцільова тканина Robur™ складається з порожнистих волокон із герметичною повітряною камерою. Тканина дихаюча та еластична. Захищає від ударних навантажень та тиску. Застосовується в зонах, особливо схильних до утворення потертостей і саден — ахіллове сухожилля, підошва, гомілковостопний суглоб, гоління. Тканина Robur™, виткана з трижильної плетеної нитки, дуже міцна та зносостійка.
  • Mythlan™ – ультралегкий, дихаючий матеріал із мікроволокнистою структурою. Найлегший серед високотехнологічних матеріалів. Тканина Mythlan™ не накопичує вологу та сприяє ефективному процесу її випаровування із зовнішньої поверхні. Має нейтральне значення pH та гіпоалергенно.


Характеристики:

  • Матеріали: 73% Nylon, 25% Polypropylene, 2% Elastane.
  • Сезонність: весна-літо.

Характеристики Шкарпетки X-Socks Nordic Walking

Тип продукції
Шкарпетки
Тип матеріалу
Нейлон
Поліпропілен
Еластан
Висота шкарпеток
Під кросівки
Шкарпетки для
Міста
Кількість пар в упаковці (шт)
1
Наявність мембрани
Без мембрани
Стать
Унісекс
Вага
100 г
Цікавить додаткова інформація? Для того, щоб задати питання необхідно авторизуватися

Питання Шкарпетки X-Socks Nordic Walking

Залишіть свій відгук про цей товар Для того, щоб залишити відгук необхідно авторизуватися

Відгуки Шкарпетки X-Socks Nordic Walking