Шкарпетки X-Socks Trekking Air Step 2.0

Шкарпетки X-Socks Trekking Air Step 2.0

0 відгуків Код: 35420
984
Виробники
НаявністьНемає в наявності
Доступні варіанти
Колір
  • Чорний/сірий/жовтий Чорний/сірий/жовтий
Розмір (спершу оберіть колір)
  • 45-47

Високі шкарпетки для відпочинку на свіжому повітрі X-Socks Trekking Air Step 2.0 відмінно підійдуть в холодну погоду. Міцні та комфортабельні, забезпечують відмінну амортизацію в тих зонах ступні, які схильні до найбільших ударних навантажень, тиску та тертя під час тривалої ходьби. Швидке відведення зайвої вологи та ефективна вентиляція дозволяють вам акліматизуватися до умов навколишнього середовища та почуватися комфортно в будь-яких погодних умовах. Тканина дихаюча та еластична. Запобігає ударним навантаженням і тиску. Застосовується в зонах, особливо схильних до утворення потертостей і саден – ахіллове сухожилля, підошва, гомілковостопний суглоб, гомілка. Тканина Robur™, виткана з трижильної плетеної нитки, дуже міцна та зносостійка. Mythlan™ – ультралегкий, дихаючий матеріал із мікроволокнистою структурою. Найлегший серед високотехнологічних матеріалів. Тканина Mythlan™ не накопичує вологу та сприяє ефективному процесу її випаровування із зовнішньої поверхні. Має нейтральне значення pH та гіпоалергенна. Рекомендується застосовувати в комплекті із термобілизною X-Bionic®.

Особливості:

  • Air-Conditioning Channel. Технологія відведення вологого нагрітого повітря спеціальними каналами від підошви стопи через її внутрішню сторону при кожному кроці. Гарантує відведення води навіть у взуття, що щільно облягає стопу.
  • Self-adjusting cuff. Широка гумка адаптована під будь-який розмір і забезпечує щільну посадку носка на нозі, виключаючи його зісковзування та збивання всередину взуття.
  • X-cross Bandage. Хрестоподібний бандаж із трикотажної пружної тканини зміцнює сухожилля гомілкостопа та забезпечує надійну фіксацію м'язів та суглобів, не обмежуючи свободу рухів.
  • Shin Protector (Захист передньої частини гомілки). Спеціальна в'язана прокладка, що діє як амортизатор, рівномірно розподіляє тиск і навантаження при забитих місцях, знижує ризик отримання царапин та синців.
  • Toe Protector. Захищає від утворення потертостей та пухирів.
  • Protector ToeTip. Спеціальні амортизаційні накладки з асиметричним кроєм захищають пальці ніг, чутливі до ударних навантажень та тиску.
  • Traverse AirFlow Channel System. Система регулювання температури стопи. Відводить тепле повітря вентиляційними каналами AirConditioning Channel на зовнішній стороні стопи.
  • Анатомічно shaped footbed. Технологія виготовлення підошви шкарпетки з ергономічним кроєм, що враховує анатомічні особливості правої та лівої ніг. Забезпечує оптимальну вентиляцію стопи та відведення вологи назовні по каналах AirConditioning Channel.
  • Heel Protector. Захист п'яти від надмірного тиску та тертя.
  • Instep Protector. Накладки на підйомі ступні знижують ризик потертостей та больових відчуттів від тиску взуття. Сприяють оптимальній вентиляції шкіри.
  • Achilles "tendon Protector - протектор сухожиль знижує тиск при натисканні, знижує ризик утворення царапин і синців. Є ударопоглинаючою круговою подушкою, яка служить буфером між ногою і взуттям і запобігає тиску і тертю.


Характеристики:

  • Матеріали: 37% Polyamide 32% Acrylic 19% Polypropylene 10% Wool 2% Elastane.
  • Сезон: осінь/зима.

Характеристики Шкарпетки X-Socks Trekking Air Step 2.0

Тип продукції
Шкарпетки
Тип матеріалу
Шерсть
Акрил
Поліпропілен
Еластан
Поліамід
Висота шкарпеток
Під кросівки
Шкарпетки для
Трекінгу
Кількість пар в упаковці (шт)
1
Наявність мембрани
Без мембрани
Стать
Унісекс
Вага
100 г
Цікавить додаткова інформація? Для того, щоб задати питання необхідно авторизуватися

Питання Шкарпетки X-Socks Trekking Air Step 2.0

Залишіть свій відгук про цей товар Для того, щоб залишити відгук необхідно авторизуватися

Відгуки Шкарпетки X-Socks Trekking Air Step 2.0