Сумка Fjallraven Greenland Shoulder Bag Small

Сумка Fjallraven Greenland Shoulder Bag Small

0 відгуків Код: 21911
3 717
Виробники
НаявністьНемає в наявності
Доступні варіанти
Колір
  • Storm Storm
  • Black Black
  • Cabin Red Cabin Red
Міцна сумка через плече для роботи або навчання, яка вміщує всі речі першої необхідності. Дизайн був натхненний класичною серією Greenland із міцної тканини G-1000 з практичними функціями. Стабілізуючий ремінь утримує сумку на місці, коли ви їдете на велосипеді, також є невелика кишеня на спинці для цінних речей.
 
Серія культових аутдор речей - Greenland. Це була скандинавська альпіністська експедиція до Гренландії в 1966 році, яка символізувала необхідність 1960-х років мати функціональний та довговічний зовнішній аутдор одяг. Грунтуючись на відгуках альпініста експедиції, перша куртка Фьяллравена з'явилася на світ. Протягом багатьох років куртка з Гренландії стала однією із фірмових виробів Фьялльравена. Сьогодні Гренландське сімейство складається з ряду продуктів, які зроблено із G-1000, всі з деталями і характеристиками від оригінальної моделі 1968 року.
 
G-1000 - матеріал, що адаптується для життя у природі: зносостійкий, вентильований, із захистом від погодних умов при застосуванні Гренландского воску. G-1000 - наш основний матеріал. Ми використовуємо його у всьому: від рюкзаків до куртки і брюк. Це щільно ткана тканина із 65% поліестера і 35% бавовни, використовуючи Гренландский віск, вона адаптується до цілого ряду різних кліматичних умов. Таким чином, при правильному догляді, вона буде служити століттями і розділяти усі ваші пригоди.
 
В рамках нашої прихильності до більшого використання перероблених і органічних матеріалів, тепер у нас є версії тканин G-1000 - Eco, виготовлені із переробленого поліестеру і органічного бавовни.
 
Гренландський віск - це просте, натхненне природою рішення проблем, з якими стикаються на відкритому повітрі, зроблене із суміші бджолиного воску і парафіну. G-1000 - це міцний матеріал і щільне плетіння (крім G -1000 Air) робить його природним, стійким до вітру. Але, додавши Гренландский віск ви можете збільшити цю стійкість до вітру, зробити тканину ще міцнішою і додати опір води.  Видаливши його, ви можете зробити його легшим і більш дихаючим. Більшість наших матеріалів G -1000 поставляються з попереднім просоченням воском, але все ж непогано знати, як повторно застосовувати і видаляти віск, щоб адаптувати виріб до погодних умов.
 
Особливості:
  • Міцний, водостійкий матеріал G -1000 HeavyDuty Eco S: 65% переробленого поліестеру, 35% органічної бавовни
  • Просторий основний відсік із кишенями всередині
  • М'яке відділення для ноутбука (до 13 дюймів)
  • Додаткове відділення на блискавці із кишенями
 
Характеристики:
  • Об'єм:
  • Висота, ширина, глибина: 25,5х34х12см
  • Вага: 600г
  • Матеріал: G-1000 HeavyDuty Eco S: 65% polyester, 35% cotton

Характеристики Сумка Fjallraven Greenland Shoulder Bag Small

Об'єм (л)
Від 7 до 10
Стать
Унісекс
Особливості
Відділення для планшету
Вага
600 г
Гарантія
1 рік
Цікавить додаткова інформація? Для того, щоб задати питання необхідно авторизуватися

Питання Сумка Fjallraven Greenland Shoulder Bag Small

Залишіть свій відгук про цей товар Для того, щоб залишити відгук необхідно авторизуватися

Відгуки Сумка Fjallraven Greenland Shoulder Bag Small