Харчо грузинське з яловичиною - страва, виготовлена методом дегідратації натуральних інгредієнтів.
Склад: яловичина сушена варена, рисові пластівці пропарені, цибуля сушена, петрушка сушена, кріп сушений, помідор сушений, морква сушена, часник сушений, горіхи грецькі, томатний порошок, червоний перець гострий, майоран, коріандр, шафран, базилік, перець, сіль.
Метод приготування: струсити та відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом 350 мл. (до рівня 8 на лінійці справа), ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин, насолоджуватися стравою.
Характеристики:
- Білки 11,5 г.
- Жири 9,3 г.
- Вуглеводи 53,2 г.
- Енергетична цінність 318,1 Ккал.
- Об'єм готової страви 400 мл.
- Вага 55 г.
- Термін придатності 2 роки.