Товари для туристичної кухні
Потіш себе екзотикою. Адже такого тобі не запропонують навіть в “найбанановіших” республіках. Каша має неповторний смак, здатна швидко наситити дорослу людину і швидко відновити запас витрачених калорій. Що важливо: захопивши в гори бананову кашу ЇDLO, ти позбавиш себе необхідності нести і утилізувати всюдисущі жовті шкірки. “Органіка, - скажеш ти...
Пюре горохове з кунжутом з гордістю виготовлено в Україні методом інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.Метод приготування: відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом до рівня 3 на лінійці всередині, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин. За бажанням долити окріп. Не панікувати, якщо “пощаст..
Булгур Їdlo з овочами по-турецьки з гордістю виготовлено в Україні методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.Склад: булгур крупа (72%), овочі тушковані сублімовані: цибуля, морква, перець болгарський, помідор, кабачок, (23%), барбарис сушений, м’ята сушена, часник сушений, карі, кориандр, сіль, перець чорний.Метод приготува..
Каша ЇDLO кукурудзяна з насінням чіа та маком з гордістю виготовлено в Україні методом інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів. Склад: кукурудзяні пластівці (60%), родзинки чилійські сині (10%), насіння чіа (5%), насіння маку (5%), сухі вершки.Метод приготування: відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом до рівня 3 на ..
Ніжна середземноморська страва містить поживний горох нут, що в купі з чищеними сублімованими атлантичними креветками, перетертими томатами та запашним базиліком робить цю страву не тільки ніжною, але й вишуканою. З гордістю виготовлено в Україні методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.Метод приготування: відкрити пакет, ..
Джерки Їdlo курячі. З гордістю виготовлено в Україні методом дегідратації натуральних інгредієнтів. Продукт готовий до вживання.Склад: курятина сушена, суміш спецій, сіль...
Гаспачо – це іспанська страва з протертих помідорів, прянощів, огірків та оливкової олії. З плином часу, суп перейшов від страви для бідняків до вершин кулінарії. Тепер і ми у своїх мандрівках Карпатами можемо смакувати іспанську традиційну кухню. Мандруйте зі смаком! З гордістю виготовлено в Україні методом сублімації та інфрачервоної сушки натура..
Кус-кус з журавлиною та горіхами. З гордістю виготовлено в Україні методом інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.Метод приготування: відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом між рівнем 2 і 3 на лінійці всередині, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин. За бажанням долити окріп. Не пан..
Крем-суп з грибами - страва, виготовлена методом дегідратації (сушки) натуральних продуктів. З гордістю виготовлено в Україні методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.Метод приготування: відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом до рівня 4 на лінійці всередині, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та ..
Джерки Їdlo яловичі - це відома на весь світ м'ясна сушена продукція. З гордістю виготовлено в Україні методом дегідратації натуральних інгредієнтів. Продукт готовий до вживання.Склад: яловичина сушена, суміш спецій, сіль...
Полента з овочами - страва, виготовлена методом сублімації (частково) та сушки (частково) натуральних продуктів. З гордістю виготовлено в Україні методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.Склад: кукурудзяні пластівці (75%), паприка червона сублімована (5%), паприка зелена сублімована (5%), томат сушений (5%), вершки рослинн..
Картопляно-м’ясне пюре – це, на перший погляд, тривіальне блюдо. Але не в домашніх умовах. На березі озера Несамовите чи біля підніжжя Казбегі воно стає справжнім делікатесом! Ароматне, однорідне і ситне… та воно просто тане в роті! Залишається лише приємний смак і шматочки справжнього курячого філе. На відміну від знаних досі сухих екстрактів, наш..
Картопля з сиром Гауда ЇDLO - сублімована туристична їжа для походів. З гордістю виготовлено в Україні методом інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.Метод приготування: відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом до рівня 3 на лінійці всередині, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин. За бажан..
Сублімовані продукти ЇDLO Фузіллі з курячим філе - поживний обід або вечеря в горах. З гордістю виготовлено в Україні методом сублімації натуральних інгредієнтів.Метод приготування: відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом між рівнем 2 і 3 на лінійці всередині, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвил..
З гордістю виготовлено в Україні методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.Уяви, що перед тобою велика порція духмяної гречки. До її аромату м’яко додається запах м’яса. Ти куштуєш і з кожною новою ложкою тобі хочеться ще, аж поки не побачиш дно тарілки. Все, ти ситий й задоволений. А тепер прибираємо з уяви тарілку, телепо..
З цією стравою ти маєш всі шанси почуватись італійцем не лише в тамтешніх Альпах, а й будь-де. Без претензії на спагеті болоньєзе, ми пропонуємо в суворих похідних умовах макарони «по-флотськи». Харчування в поході в умовах мінливої погоди часто річ доволі марудна. Особливо це стосується макаронів: відварити, процідити (упс, вивалились!), а потім м..
З гордістю виготовлено в Україні методом сублімації натуральних інгредієнтів.Характеристики:Склад: овочі тушковані сублімовані: буряк, капуста, морква, цибуля, петрушка (30%), картопляні пластівці (23%), індиче філе варене сублімоване (20%), квасоля варена сублімована, цукор, сільМетод приготування: відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву о..
Влаштуй собі англійський сніданок десь на верховині Мармаросів. Зазвичай, вівсянка - це те, що люблять далеко не всі. А якщо й готують, то заправляють солоденьким. Вівсянка - це спеціальна пропозиція для тебе: великі, ситні пластівці вівсяної каші з ароматною полуницею та солодким бананом. Все в міру солодко, ситно, і поживно – твій “моторчик” заво..
З гордістю виготовлено в Україні методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.Метод приготування: відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом до рівня 3 на лінійці всередині, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин. За бажанням долити окріп. Не панікувати, якщо “пощастило” спробу..
Борщ пісний з квасолею. З гордістю виготовлено в Україні методом сублімації натуральних інгредієнтів.Метод приготування: відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом до рівня 4 на лінійці всередині, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин. За бажанням долити окріп. Не панікувати, якщо “пощастило” спроб..
З гордістю виготовлено в Україні методом сублімації натуральних інгредієнтів.Метод приготування: відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом до рівня 4 на лінійці всередині, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин. За бажанням долити окріп. Не панікувати, якщо “пощастило” спробувати поглинач на смак, ..
З гордістю виготовлено в Україні методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.Мандрівки Сходом нікого не лишають байдужим, так сталося і в нашому випадку. Думка, яка давно літала, матеріалізувалася, і ми створили справжню марокканську страву - розкішний кус-кус з високоякісною індичкою, соковитими овочами та запашними східними..
З гордістю виготовлено в Україні методом сублімації натуральних інгредієнтів.Ця страва, на наш погляд, найкраще підійде для зимових чи весняних походів. Просто тому, що влітку ти й так знайдеш собі гриби, щоб заправити ними юшку чи пюреху. Хоча, якщо ти не шариш, то краще не чіпати ці створіння – можна й гигнути! Отже, секрет цього блюда – у просто..
З гордістю виготовлено в Україні методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.Це блюдо більшою мірою належить до ресторанної їжі. Адже горох вимагає тривалого замочування, м’ясо – відварювання, а сам процес приготування займає не менше години. Ми вирішили подарувати тобі нагоду відчути себе відвідувачем найживописнішого у світ..
Квасоля чалі з овочами - вегетаріанська страва швидкого приготування для використання в походах, подорожах, виїздах на природу, кемпінг або відрядження. З гордістю виготовлено в Україні методом сублімації готової страви.Метод приготування: відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом між рівнем 2 і 3 на лінійці всередині, ретельно перемі..
З гордістю виготовлено в Україні методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.Метод приготування: відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом до рівня 4 на лінійці всередині, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин. За бажанням долити окріп. Не панікувати, якщо “пощастило” спробу..
З гордістю виготовлено в Україні методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.Метод приготування: відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом між рівнем 3 та 4 на лінійці всередині, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин. За бажанням долити окріп. Не панікувати, якщо “пощастило”..
Швидкий перекус стає ще швидшим. Якщо більшість наших продуктів вимагають окропу, то для приготування смачної граноли достатньо лише молока, йогурта чи води - закрий і струси. На виході ти отримуєш енергетичну суміш з горіхів, насіння, смачних та хрустких пластівців та шоколаду. Смакова гамма розкриється поступово. Якщо ж раптом не любиш, щоб каша ..
Коли тобі потрібно якісно і швидко підживитись, діставай вибухову білково-вуглеводну суміш! Достатньо буде лише струсити пакетиком, потягнути за край упаковки - і ти знову робот, машина для подолання перешкод і супер-витривалий солдат. В набір входять три види горіхів (фундук, мигдаль та волоський), а також дуже смачні чилійські родзинки. Це таємна..
OMNOM - перший український енергетичний батончик, розроблений мандрівниками для мандрівників. Батончик має компактний розмір та не розкришується під час транспортування. Його упаковку дуже просто відкрити навіть однією рукою. Похід в гори, перекус під час катання на лижах чи сноуборді, подорож за кермом - OMNOM заряджає тебе будь-де. OMNOM складаєт..
OMNOM - перший український енергетичний батончик, розроблений мандрівниками для мандрівників. Батончик має компактний розмір та не розкришується під час транспортування. Його упаковку дуже просто відкрити навіть однією рукою. Похід в гори, перекус під час катання на лижах чи сноуборді, подорож за кермом - OMNOM заряджає тебе будь-де. OMNOM складаєт..
OMNOM - перший український енергетичний батончик, розроблений мандрівниками для мандрівників. Батончик має компактний розмір та не розкришується під час транспортування. Його упаковку дуже просто відкрити навіть однією рукою. Похід в гори, перекус під час катання на лижах чи сноуборді, подорож за кермом - OMNOM заряджає тебе будь-де. OMNOM складаєт..
OMNOM - перший український енергетичний батончик, розроблений мандрівниками для мандрівників. Батончик має компактний розмір та не розкришується під час транспортування. Його упаковку дуже просто відкрити навіть однією рукою. Похід в гори, перекус під час катання на лижах чи сноуборді, подорож за кермом - OMNOM заряджає тебе будь-де. OMNOM складаєт..
OMNOM - перший український енергетичний батончик, розроблений мандрівниками для мандрівників. Батончик має компактний розмір та не розкришується під час транспортування. Його упаковку дуже просто відкрити навіть однією рукою. Похід в гори, перекус під час катання на лижах чи сноуборді, подорож за кермом - OMNOM заряджає тебе будь-де. OMNOM складаєт..
OMNOM - перший український енергетичний батончик, розроблений мандрівниками для мандрівників. Батончик має компактний розмір та не розкришується під час транспортування. Його упаковку дуже просто відкрити навіть однією рукою. Похід в гори, перекус під час катання на лижах чи сноуборді, подорож за кермом - OMNOM заряджає тебе будь-де. OMNOM складаєт..
OMNOM - перший український енергетичний батончик, розроблений мандрівниками для мандрівників. Батончик має компактний розмір та не розкришується під час транспортування. Його упаковку дуже просто відкрити навіть однією рукою. Похід в гори, перекус під час катання на лижах чи сноуборді, подорож за кермом - OMNOM заряджає тебе будь-де. OMNOM складаєт..
OMNOM - перший український енергетичний батончик, розроблений мандрівниками для мандрівників. Батончик має компактний розмір та не розкришується під час транспортування. Його упаковку дуже просто відкрити навіть однією рукою. Похід в гори, перекус під час катання на лижах чи сноуборді, подорож за кермом - OMNOM заряджає тебе будь-де. OMNOM складаєт..
Шість фільтр-пакетів, що містять спеціально підібрану суміш меленої кави для зручного заварювання прямо в чашці.Склад: кава натуральна смажена мелена Бразилія/Мексика, 100% арабіка.Смак: шоколад, карамель, горіх.Метод приготування: дістати фільтр-пакет з кавою з упаковки, відірвати його верхній край. Відтягнути бічні крильця фільтр-пакету та ..
Запах альпійських лугів знайомий кожному, хто бодай раз побував в горах. Навесні він один, влітку інший і ще інший восени. Наш «Карпатський чай» - суміш ароматів та смаків всіх сезонів, яку ти можеш взяти в похід ще й взимку. Це особливий, карпатський, купаж. Ми поєднали разом всі знайомі тобі смаки в один. Поокремо ти впізнаєш і смородину, і малин..
Кутя - страва, виготовлена методом сублімації.Склад: кутя: пшениця, родзинки, горіхи волоські, мед, мак. Метод приготування: струсити та відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом 180 мл (до рівня 5,5 на лінійці справа), ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин, насолоджуватися стравою. Не па..
Каша гречана із яловичиною - страва, виготовлена методом дегідратації натуральних інгредієнтів. Склад: сушена варена яловичина, пластівці гречані пропарені, цибуля сушена, морква сушена, сіль, перець. Метод приготування: струсити та відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом 350 мл (до рівня 7 на лінійці справа), рет..
Борщ з яловичиною та квасолею - страва, виготовлена методом дегідратації натуральних інгредієнтів.Склад: яловичина, картопля, квасоля, капуста, буряк, морква, цибуля, цукор, сіль, петрушка. Метод приготування: струсити та відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом 400 мл (до рівня 9 на лінійці справа), ретельно перемішати, за..
Локшина з грибами - страва, яка виготовлена методом дегідратації натуральних інгредієнтів.Склад: локшина пропарена (борошно твердих сортів пшениці, вода), шампіньйони сушені, базилік сушений, часник сушений, сухе молоко, сіль. Метод приготування: струсити та відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом 400 мл (до рівня 8 на..
Харчо грузинське з яловичиною - страва, виготовлена методом дегідратації натуральних інгредієнтів.Склад: яловичина сушена варена, рисові пластівці пропарені, цибуля сушена, петрушка сушена, кріп сушений, помідор сушений, морква сушена, часник сушений, горіхи грецькі, томатний порошок, червоний перець гострий, майоран, коріандр, шафран, базилік..
Кус-кус мароканський з яловичиною - страва, яка виготовлена методом дегідратації натуральних інгредієнтів.Склад: сушена варена яловичина, кус-кус (борошно твердих сортів пшениці, вода), цибуля сушена, морква сушена, помідор сушений, перець сушений, кабачок сушений, петрушка сушена, часник сушений, суміш спецій марокканська, сіль. Мето..
Суп гороховий зі свининою - страва, яка виготовлена методом дегідратації натуральних інгредієнтів. Склад: яловичина сушена варена, горохові пластівці пропарені, картопляні пластівці пропарені, морква сушена, цибуля сушена, кріп сушений, сіль. Метод приготування: струсити та відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом ..
Гаспачо з яловичиною - страва, виготовлена методом сушки натуральних продуктів.Склад: нутове пюре сушене, яловичина сушена варена, томат сушений, паприка червона сушена, петрушка сушена, цибуля сушена, мускатний горіх, коріандр, часник сушений, перець чилі мелений, сіль. Метод приготування: струсити та відкрити пакет, дістати поглинач, за..
Полента з яловичиною - страва, виготовлена методом сублімації (частково) та сушки (частково) натуральних продуктів.Склад: кукурудзяні пластівці, яловичина варена сушена, паприка червона сублімована, паприка зелена сублімована, вершки сухі, томат сушений, часник, перець чилі, сіль.Метод приготування: струсити та відкрити пакет, дістати поглинач, зал..
Картопляне пюре з яловичиною - страва, виготовлена методом методом сублімації (частково) та сушки (частково) натуральних продуктів. Склад: сушена варена яловичина, картопляні пластівці пропарені, сухе молоко, морква тушкована сублімована, цибуля тушкована сублімована, кріп сушений, куркума, сіль. Метод приготування: струсити та відкр..
Суп-пюре Їdlo з грибами з гордістю виготовлено в Україні методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.Склад: горохове пюре сушене (80%), печериці сублімовані (16%), цибуля сушена, часник сушений, петрушка сублімована, морська сіль.Метод приготування: відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом до рівня 4 на лі..
Омлет із овочами - страва, виготовлена методом сублімації.Склад: омлет (яйця курячі, перець болгарський, сметана, кріп, сіль, перець). Метод приготування: струсити і відкрити пакет, дістати поглинач, залити блюдо окропом 200 мл (до рівня 6 на лінійці праворуч), ретельно перемішати, закрити замок на пакеті і почекати протягом 10 хвилин, насолоджу..
Гауда з кукурудзою та горіхами З гордістю виготовлено в Україні методом дегідратації натуральних інгредієнтів. Продукт готовий до вживання.Склад: сир гауда сушений, фісташки чищені, фундук бланширований, кукурудза смажена з сіллю...
Мікс сушених фруктів - продукт готовий до вживання. Виготовлено з натуральних продуктів без використання консервантів, штучних складників та цукру. Склад: курага, інжир, фініки, банани сушені. Характеристики: Білки 2,5 г. Жири 7,2 г. Вуглеводи 64,2 г. Енергетична цінність 297,7 Ккал. Вага 150 г. Термін придатності 1 рік...
OMNOM - перший український енергетичний батончик, розроблений мандрівниками для мандрівників. Батончик має компактний розмір та не розкришується під час транспортування. Його упаковку дуже просто відкрити навіть однією рукою. Похід в гори, перекус під час катання на лижах чи сноуборді, подорож за кермом - OMNOM заряджає тебе будь-де. OMNOM складаєт..
OMNOM - перший український енергетичний батончик, розроблений мандрівниками для мандрівників. Батончик має компактний розмір та не розкришується під час транспортування. Його упаковку дуже просто відкрити навіть однією рукою. Похід в гори, перекус під час катання на лижах чи сноуборді, подорож за кермом - OMNOM заряджає тебе будь-де. OMNOM складаєт..
OMNOM - перший український енергетичний батончик, розроблений мандрівниками для мандрівників. Батончик має компактний розмір та не розкришується під час транспортування. Його упаковку дуже просто відкрити навіть однією рукою. Похід в гори, перекус під час катання на лижах чи сноуборді, подорож за кермом - OMNOM заряджає тебе будь-де. OMNOM складаєт..
OMNOM - перший український енергетичний батончик, розроблений мандрівниками для мандрівників. Батончик має компактний розмір та не розкришується під час транспортування. Його упаковку дуже просто відкрити навіть однією рукою. Похід в гори, перекус під час катання на лижах чи сноуборді, подорож за кермом - OMNOM заряджає тебе будь-де. OMNOM складаєт..
Усі полюбляють зранку випити кави, особливо в горах. Але не завжди трапляється гарна кава, до того ж скільки можна мити чашку від кави мандрівках? Отже, ми взяли на себе сміливість вирішити обидві проблеми. Так з'явилась Жвавакава у зручному фільтр-пакеті для заварювання прямо в чашці. Відтепер це 4 різних сорти виключно з 100% арабіки - куштуй і о..
Шість фільтр-пакетів, що містять спеціально підібрану суміш меленої кави для зручного заварювання прямо в чашці.Склад: кава натуральна смажена мелена Бразилія/Мексика, 100% арабіка.Смак: шоколад, карамель, горіх.Метод приготування: дістати фільтр-пакет з кавою з упаковки, відірвати його верхній край. Відтягнути бічні крильця фільтр-пакету та ..