Туристична їжа
Потіш себе екзотикою. Адже такого тобі не запропонують навіть в “найбанановіших” республіках. Каша має неповторний смак, здатна швидко наситити дорослу людину і швидко відновити запас витрачених калорій. Що важливо: захопивши в гори бананову кашу ЇDLO, ти позбавиш себе необхідності нести і утилізувати всюдисущі жовті шкірки. “Органіка, - скажеш ти...
Бананова каша із фруктами - страва, виготовлена методом сушки натуральних продуктів.Склад: банани сушені, фініки, курага. Спосіб приготування: залийте страву 110-130 мл. окропу, ретельно перемішайте, закрийте замок на пакеті та зачекайте протягом 5-8 хвилин. Опісля, страва готова до вживання.Термін придатності: 12 місяців, дата виготов..
Вівсяна каша з фруктами - страва, виготовлена методом сушки натуральних продуктів.Склад: вівсяні пластівці, родзинки темні, курага, сухе молоко.Спосіб приготування: залити страву 110-130 мл. окропу, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 5-8 хвилин. Опісля, страва готова до вживання.Термін придатності: 12 місяці..
Паста з грибами - страва, виготовлена методом сушки натуральних продуктів.Склад: локшина пропарена сушена, гриби шиітаке сушені, базилік сушений, часник сушений, сухе молоко, сіль. Спосіб приготування: перед вживанням струсіть пакет, відкрийте та залийте страву 230-250 мл. окропу, ретельно перемішайте, закрийте замок на пакеті та зачекайте ..
Суп сочевичний зі спеціями - страва, виготовлена методом сушки натуральних продуктів.Склад: пропарена сушена сочевиця, пропарені картопляні пластівці, сушена морква, сушена цибуля, спеції, сіль. Спосіб приготування: залийте суміш 300-330 мл. окропу, перемішайте і зачекайте протягом 10 хвилин. Опісля, страва готова до вживання.Термін придатн..
Пюре горохове з кунжутом з гордістю виготовлено в Україні методом інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.Метод приготування: відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом до рівня 3 на лінійці всередині, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин. За бажанням долити окріп. Не панікувати, якщо “пощаст..
Чіа-пудинг зі шматочками журавлини - страва, виготовлена методом сушки натуральних продуктів.Склад: сушені та пропарені: насіння чіа, журавлина, сухе молоко, цукор. Спосіб приготування: залийте окріп (150 мл.) у пакет, перемішуючи вміст. Закрийте застібку та зачекайте 15-20 хв, опісля, страва готова до вживання.Термін придатності:&nb..
Булгур Їdlo з овочами по-турецьки з гордістю виготовлено в Україні методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.Склад: булгур крупа (72%), овочі тушковані сублімовані: цибуля, морква, перець болгарський, помідор, кабачок, (23%), барбарис сушений, м’ята сушена, часник сушений, карі, кориандр, сіль, перець чорний.Метод приготува..
Чіа-пудинг зі шматочками кураги - страва, виготовлена методом сушки натуральних продуктів.Склад: сушені та пропарені: насіння чіа, курага, сухе кокосове та коров’яче молоко, цукор.Спосіб приготування: залийте окріп (150 мл.) у пакет, перемішуючи вміст. Закрийте застібку, зачекайте 15-20 хв., опісля, страва готова до вживання.Термін придат..
Каша ЇDLO кукурудзяна з насінням чіа та маком з гордістю виготовлено в Україні методом інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів. Склад: кукурудзяні пластівці (60%), родзинки чилійські сині (10%), насіння чіа (5%), насіння маку (5%), сухі вершки.Метод приготування: відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом до рівня 3 на ..
Ніжна середземноморська страва містить поживний горох нут, що в купі з чищеними сублімованими атлантичними креветками, перетертими томатами та запашним базиліком робить цю страву не тільки ніжною, але й вишуканою. З гордістю виготовлено в Україні методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.Метод приготування: відкрити пакет, ..
Картопляне пюре з курячим філе Food Mission - сушена їжа для походів. Складається з пропарених і сушених: сушене куряче філе, картопляні пластівці пропарені, цибуля смажена сушена, корінь пастернаку, петрушка сушена, сіль, перець. Страву виготовлено методом сушки натуральних продуктів без використання консервантів і ГМО.Спосіб приготування: перед в..
Плов з яловичиною Food Mission - сушена туристична їжа для походів. Складається з пропарених і сушених: сушена варена яловичина, рисові пластівці пропарені, цибуля сушена, часник сушений, приправа до плову, сіль. Страву виготовлено методом сушки натуральних продуктів без використання консервантів і ГМО.Спосіб приготування: перед вживанням струсити ..
Борщ український Food Mission – сушена туристична їжа для походів. Складається з пропарених і сушених: сушена варена яловичина, картопляні пластівці пропарені, морква сушена, цибуля смажена сушена, капуста сушена, цибуля порей сушена, зелень петрушки сушена, зелень кропу сушена, буряк варена сушена, . Страва виготовлена методом сушіння натуральних ..
Джерки Їdlo курячі. З гордістю виготовлено в Україні методом дегідратації натуральних інгредієнтів. Продукт готовий до вживання.Склад: курятина сушена, суміш спецій, сіль...
Гаспачо – це іспанська страва з протертих помідорів, прянощів, огірків та оливкової олії. З плином часу, суп перейшов від страви для бідняків до вершин кулінарії. Тепер і ми у своїх мандрівках Карпатами можемо смакувати іспанську традиційну кухню. Мандруйте зі смаком! З гордістю виготовлено в Україні методом сублімації та інфрачервоної сушки натура..
Кус-кус з журавлиною та горіхами. З гордістю виготовлено в Україні методом інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.Метод приготування: відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом між рівнем 2 і 3 на лінійці всередині, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин. За бажанням долити окріп. Не пан..
Пюре виходить пухким, а сухі вершки в ньому помягшують смак. Заправка із цибульки, моркви та свинини довершує смак. Для того, щоб картопляне пюре добре пропарилось, вимішуйте його дуже ретельно, оскільки через те, що воно швидко втягує вологу, зверху посудини страва може бути готовою, а знизу – сухою.Картопляне пюре James Cook добре втамує голод та..
Крем-суп з грибами - страва, виготовлена методом дегідратації (сушки) натуральних продуктів. З гордістю виготовлено в Україні методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.Метод приготування: відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом до рівня 4 на лінійці всередині, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та ..
Гуляш зі свининою - сублімована страва швидкого приготування.Склад: сублімований гуляш: свинина 62%, цибуля смажена, томатний соус 8%, сіль, цукор.Умови зберігання: зберігати у сухому та прохолодному місці.Термін придатності: 1 рік з дати виробництва. Дата виробництва та кінцева дата споживання – вказані на упаковці.Спосіб приготування: залийт..
Каша гречана з яловичиною Food Mission - сушена туристична їжа для походів. Складається з пропарених і сушених: сушена варена яловичина, пластівці гречані пропарені, цибуля сушена, морква сушена, корінь пастернаку сушений, хмелі-сунелі, сіль, перець. Блюдо виготовлено методом сушки натуральних продуктів без використання консервантів і ГМО.Спосіб пр..
Про користь граноли знають, мабуть усі. Насичений максимумом калорій та необхідних вітамінів, цей сніданок «зарядить» вас надовго. Гранола не потребує обов’язкового додавання молока, чи йогурту, адже все вже включено у склад. Все, що потрібно для того, щоб насолодитись нею – додати гарячої води й розпарити. Гранола з абрикосовим йогуртом – найкращи..
Джерки Їdlo яловичі - це відома на весь світ м'ясна сушена продукція. З гордістю виготовлено в Україні методом дегідратації натуральних інгредієнтів. Продукт готовий до вживання.Склад: яловичина сушена, суміш спецій, сіль...
Каша кукурудзяна Food Mission з пармезаном.Спосіб приготування: перед вживанням струсити пакет, відкрити та залити страву окропом 220-250 мл, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 7-9 хвилин.Характеристики:Харчова цінність на 100 г: білки 10,6 г, жири 6,58 г, вуглеводи 52,47 гЕнергетична цінність: 321,04 КкалОб'єм готово..
Полента з овочами - страва, виготовлена методом сублімації (частково) та сушки (частково) натуральних продуктів. З гордістю виготовлено в Україні методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.Склад: кукурудзяні пластівці (75%), паприка червона сублімована (5%), паприка зелена сублімована (5%), томат сушений (5%), вершки рослинн..
Суп курячий Food Mission з локшиною.Спосіб приготування: перед вживанням струсити пакет, відкрити та залити страву окропом 220-270 мл, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 7-9 хвилин.Характеристики:Харчова цінність на 100 г: білки 9,93 г, жири 3,83 г, вуглеводи 29 гЕнергетична цінність на 100 г: 196,36 КкалОб'єм готової..
Грибна юшка Food Mission з локшиною та білими грибами.Характеристики:Харчова та енергетична цінність: Білки 13,7 г, Жири 6,05 г, Вуглеводи 40,91 гЕнергетична цінність 295,34 КкалОб'єм готової страви 350 млВага: 35 гТермін придатності: 12 місяцівСклад: локшина яєчна, печериці сушені, цибуля смажена сушена, сіль, морква сушена, гриби білі сушені, час..
Каша гречана Food Mission з куркою.Характеристики:Харчова цінність: Білки: 10,4 г, Жири: 2,4 г, Вуглеводи: 68,21 гЕнергетична цінність: 340,5 КкалОб'єм готової страви: 350 млВага: 100 гТермін придатності: 12 місяцівСклад: пластівці гречані, курка варена сушена, цибуля смажена сушена, сіль, морква сушена, хмелі-сунелі.Виготовлено методом сушки..
Гороховий суп багатий на рослинні білки, тому точно додасть сил й енергії у поході чи подорожі.Для приготування використовуються лише натуральні компоненти. Жодних підсилювачів смаку, чи барвників.Страва виготовлена шляхом висушування готових продуктів. Саме тому, смак її максимально близький до тієї, що ви готуєте вдома.Спосіб приготування: залити..
Каша вівсяна Food Mission з сухофруктами.Спосіб приготування: перед вживанням струсити пакет, відкрити та залити страву окропом 190-220 мл, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 7-9 хвилин.Характеристики:Харчова цінність: білки 7,28 г, жири 3,93 г, вуглеводи 70,46 гЕнергетична цінність 348,28 КкалВага: 100 гТермін придат..
Сублімована страва від бренду Харчі.Характеристики:Склад: картопляні, горохові пластівці, пропарені, сушені; сухі:коров’яче, вершки та кокосове молоко; печериці сушені (20%); цибуля смажена, сушена; сіль.Вага: 55 г Маса нетто:55 гз водою: 305 гХАРЧОВА ЦІННІСТЬ ТА КАЛОРІЙНІСТЬна 305 гна 100 гКалорійність (кКал):842276Калорійність (кДж):35231155..
Рис з овочевою сумішшю “Мексиканська” - сублімована страва швидкого приготування.Склад: сублімований варений рис 72,3%, сублімована суміш овочів “Мексиканська” 23,1%: квасоля стручкова, горошок, зерна кукурудзи, морква, квасоля, перець болгарський червоний та жовтий, сіль.Спосіб приготування: перед вживанням струсити пакет, відкрити та залити ..
Гранола горіхова Food Mission - сушеня туристична їжа для походів. Складається з пропарених і сушених: пластівці вівсяні смажені, мед натуральний квітковий, горіх волоський, арахіс, мигдаль, фундук, олія соняшникова, сіль. Страву виготовлено методом сушки натуральних продуктів без використання консервантів і ГМО.Спосіб приготування: перед вживанням..
Суп гороховий Food Mission - сухена туристична їжа для походів. Складається з пропарених і сушених: горохові пластівці пропарені, морква сушена, цибуля смажена сушена, сухе молоко, цибуля порей сушена, зелень петрушки сушена, сіль, перець. Страву виготовлено методом сушки натуральних продуктів без використання консервантів і ГМО.Спосіб приготування..
Кус-кус із овочами Food Mission - сушена туристична їжа для походів. Складається з пропарених та сушених: кус-кус, печериці сушені, цибуля смажена сушена, морква сушена, паприка сушена, корінь селери сушений, часник сушений, хмелі-сунелі, сіль. Страва виготовлена методом сушіння натуральних продуктів без використання консервантів та ГМО.Перед вжива..
Горохова каша з куркою Food Mission - смачна друга страва, яка відмінно підійде для походів в гори і відпочинку на природі. Страва дуже поживна, не містить шкідливих речовин. Легко готується і смакує як домашня. Виготовлено методом сушки натуральних продуктів без використання консервантів.Виготовлено методом сушки натуральних продуктів без використ..
Каша кукурудзяна Харчі з копченим Сулугуні.Спосіб приготування: Залий окріп 200 мл у пакет, перемішуючи вміст. Закрий застібку. Зачекай 15 хвилин. Відкрий пакет та споживай! Смачного!Характеристики:Склад: кукурудзяні пластівці, сухе молоко, сир копчений Сулугуні, цибуля смажена сушена, сіль.Маса нетто: 85 г Маса з водою: 305 гУмови..
Картопляне пюре з м’ясом — класика української кухні. Добре втамує голод та надасть енергії для нових звершень. Пюре виходить пухким, а сухі вершки в ньому помягшують смак. Заправка із цибульки, моркви та свинини довершує смак. Для того, щоб картопляне пюре добре пропарилось, вимішуйте його дуже ретельно, оскільки через те, що воно швидко втягує во..
Чаудер – це густий суп, який готується з молоком , морепродуктами та овочами. Популярна страва США, Канади та Ірландії. Густий ароматний суп, що готується на основі молока чи вершків з додаванням морепродуктів та овочів. Витоки рецепту беруть свій початкок у Англії, Ірландії та Франції, проте сьогодні даний суп більш відомий, як американська страва..
Страви з рису — ідеальний варіант ситного обіду. Рис з м’ясом та овочами надасть енергії на тривалий перехід, чи втамує голод ввечері після денних пригод. Для приготування використовуються лише натуральні компоненти. Жодних підсилювачів смаку, чи барвників. Страва виготовлена шляхом висушування готових продуктів. Саме тому, смак її максимально близ..
“Маш з овочами” від James Cook – чудовий варіант поживного обіду чи вечері, особливо для вегетаріанців. Боби маш, капуста, морква й цибуля, а також щіпка кінзи й хмелі-сунелі – все це робить страву не просто ситною, а й дуже смачною та корисною. Боби маш (боби мунг) – бобова культура, найбільш поширена в країнах Центральної, Південної та Південно-С..
Смачнюча національна кухня – одна з причин відвідати Туреччину. Натхненні під час власної подорожі, ми хочемо поділитись із вами однією із щоденних страв турків – сочевичним супом мерджімек чорбаси. Сочевиця (англійською lentil) – рослина родини бобових. В харчуванні використовується її насіння, яке характеризується високим вмістом білка. Сочевиця ..
Борщ, приготовлений зі збереженням традиційною рецептури, однак підійде для вегетаріанців, оскільки у своєму складі містить квасолю замість м’яса. Борщ – традиційна українська страва, яку вміє готувати, мабуть, кожна господиня (господар). Проте, в горах ми не завжди маємо наснагу й сили готувати щось складніше, аніж вівсяну кашу зі згущеним молоком..
Мамалига — круто заварена каша з кукурудзяного борошна, страва популярна в Україні та країнах Південно-Східної Європи. Страва виготовлена методами висушування та сублімації готових продуктів. Саме тому, смак її максимально близький до тієї, що ви готуєте вдома.Спосіб приготування: вийняти поглинач кисню, залити страву окропом до позначки 4 на внутр..
Традиційна узбецька страва, назва якої перекладається як каша з машу. Існують різні варіації приготування машкічірі, але в основі – поєднання машу та рису з м’ясом, в даному випадку яловичиною, приправлене морквою, цибулею та ароматною зірою. Для приготування використовуються лише натуральні компоненти. Жодних підсилювачів смаку, чи барвників. Стра..
Що може бути кращим, аніж апетитний борщик? Правильно — борщик в горах. Зварений зі збереженням традиційної рецептури, тому смакує “як у мами”. Використовуються лише натуральні компоненти. Жодних підсилювачів смаку, чи барвників. Відтепер іще смачніше! Цілі шматочки підкопченого м’яска та сублімованої картоплі роблять борщ ще більш насиченим і..
Матар Масала – вегетаріанська страва індійської кухні. Це карі з сочевиці із додаванням зеленого горошку, помідорів та горіхів кеш’ю. Страва виготовлена методами висушування та сублімації готових продуктів. Саме тому, смак її максимально близький до тієї, що ви готуєте вдома.Спосіб приготування: залити страву окропом до позначки 2 на внутрішній лін..
Гороховий суп, зварений із збереженням традиційної рецептури. Ситний, ароматний та дуже смачний. Гороховий суп багатий на рослинні білки, тому точно додасть сил й енергії у поході чи подорожі. Для приготування використовуються лише натуральні компоненти. Жодних підсилювачів смаку, чи барвників. Страва виготовлена шляхом висушування готових продукті..
Гречана каша з м’ясом — класика похідного раціону. Містить великий вміст вуглеводів, що наповнять вас необхідною кількістю енергії. Для приготування ми використовуємо відбірну гречану крупу. Жодних пластівців.Чим ж корисна гречана каша? Гречка збагачена повільними (складними) вуглеводами, які тривалий час розщеплюються в організмі, створюючи відчут..
Бограч – це гуляш, приготований із великої кількості м’яса, з додаванням овочів та спецій. Як стверджують дослідники, бограч придумали пастухи, які готуючи страву, клали до свого казанка-бограча усе, що було із собою – сало, м’ясо, коріння, насіння та овочі, довго варили на ватрі та ще й міцно приправляли усе це паприкою.Слово «бограч» у перекладі ..
Кус-кус з сублімованою курятиною та овочами від James Cook – хороший варіант ситного обіду чи вечері. Східна крупа кус-кус, великі шматки сублімованої курятини, солодкі родзинки, морква й кукурудза приправлені кокосовим молоком та сумішшю спецій карі. Кус-кус з сублімованою курятиною та овочами від James Cook – хороший варіант ситного обіду чи вече..
Манго стікі райс (Mango sticky rice) – традиційна страва тайської кухні. Є десертом з клейкого рису, приправленого кокосовим молоком і шматочками манго. Для приготування використовуються лише натуральні компоненти. Жодних підсилювачів смаку, чи барвників. Страва виготовлена методами висушування та сублімації готових продуктів. Саме тому, смак її ма..
Кус-кус – традиційна крупа, популярна серед північноафриканських, близькосхідних і середземноморських культур. Ідеально підійде для активних й енергійних людей, а також для тих, хто регулярно займається розумовою діяльністю. Порція кус-кусу з апельсином, фісташками та курагою вранці наситить вас й збагатить організм необхідними вітамінами та мінера..
Карі з рисом та куркою – традиційна страва індійської кухні. Смачне, поживне, в міру гостре карі стане чудовим варіантом основного блюда в мандрівці. В Індії карі прийнято називати усі страви, що готуються й вживаються з рисом. Будь-яка страва може називатись карі незалежно від того, чи використовується в ній приправа, чи ні. В європейському ж розу..
Болоньєзе – дивовижно смачний і неймовірно ароматний м’ясний соус, який заведено подавати до пасти. Класика італійської кухні. Два види м’ясного фаршу, свіжі томати та запашний базилік не залишать байдужими навіть найвибагливіших мандрівних гурманів. Виготовлена шляхом висушування готових продуктів. Саме тому, смак її максимально близький до тієї, ..
Сублімована туристична їжа "Різотто з овочами". Вегетаріанська версія популярної італійської страви – смачна та збалансована. Соя, відома високим вмістом повноцінного білка, рис та овочі — чудове поєднання, яке наситить організм усіма необхідними елементами та порадує смакові рецептори.Швейцарські сублімати Trek'n Eat – це натуральна їжа, яку дуже ..
Безлактозна куряча страва з локшиною і овочами із гарячого горщика - відмінна пропозиція від бренду Travellunch для експедиції на обід. Їжа є корисною, калорійною і смачною. Легка і швидка в приготуванні, що в умовах експедиції іноді має колосальний сенс. Сублімовані продукти не обов'язково повинні бути нудними і позбавленими смаку, як знову пі..
Безлактозна куряча страва з локшиною і овочами із гарячого горщика - відмінна пропозиція від бренду Travellunch для експедиції на обід. Їжа є корисною, калорійною і смачною. Легка і швидка в приготуванні, що в умовах експедиції іноді має колосальний сенс. Сублімовані продукти не обов'язково повинні бути нудними і позбавленими смаку, як знову пі..
Чудовий на смак суп-гуляш з яловичиною, зміцнює організм і допомагає зігрітися. Для його виробництва не використовувалися шкідливі консерванти. Цей високоякісний сублімат Travellunch, як і інші пропозиції, володіє відповідною каллорійністю, повністю адаптованою до людей, які займаються професійним спортом. Його легко приготувати, економлячи багато ..
Як вибрати їжу у похід?
Якщо ви плануєте відправитись у пішу мандрівку, складаєте список речей та меню, тоді раді повідомити вам, що серед великого асортименту нашого туристичного спорядження ви знайдете саме те, що вам потрібно для здійснення вдалої подорожі: пальники, посуд, очищення води. Проте, при тривалих мандрівках, ми зіштовхуємось із тим, що вага рюкзака починає тиснути у плечі та спину, натирати, утворювати рани та синці, що спричиняє дискомфорт та псує загальне враження про мандрівку. Адже, банка тушонки, консерва сардини, крупи та інші продукти із “меню” доволі габаритні і важкі, погодьтесь. Тому, задля економії місця та ваги, а також зручності харчування у походах була придумана надзвичайно практична сублімована та суха їжа.
Купити суху та сублімовану їжу у похід
Перед поїздкою вам потрібно буде порахувати скільки днів ви будете у поході, як часто будете зупинятись на перекус, чи постійно у вас буде доступ до води, які будуть погодні умови, чи буде можливість щось докупити і від цього уже відштовхуватись при складанні меню на мандрівку.
Врахуйте також той момент, що їсти у пішій мандрівці потрібно не лише для того, щоб наїстись, а в першу чергу для того, щоб набратись певних поживних речовин та відновити сили. Щодо поживних речовин і відновлення сил ви маєте рацію і якщо взяти в руки будь-яку пачку із сухою їжею, то на зворотній стороні можна прочитати інформацію про усю поживність цієї страви.
Придбати суху їжу у похід Київ Львів Одеса
Переваги сухої їжі:
- зберігається у вакуумній упаковці
- для того, щоб приготувати будь-яку страву, вам достатньо всього лиш відкрити вакуумний пакет, залити достатньою кількістю гарячої води, зачекати декілька хвилин, поки вона запариться і смакувати страву
- вона легка і компактна
- у їжі зберігаються енергетичні та харчові цінності
Ціна на суху їжу у похід
Більш детальну інформацію про туристичну їжу та її особливості, можна дізнатись на нашому сайті у розділі
Головна > Туризм > Кухня - Їжа, перейшовши на будь-яку модель, ви зможете ознайомитись із детальним описом всіх характеристик цієї моделі. Якщо у вас з’явились додаткові запитання - зателефонуйте нам або самостійно прийдіть у один із наших фірмових магазинів туристичного спорядження Terra Incognita і отримайте вичерпні відповіді на усі ваші запитання від наших продавців-консультантів. Ціна на туристичну їжу у туристичному магазині в порядку від 25 гривень та вище. Це орієнтовна ціна, точні ціни на кожну модель ви можете знайти на нашому сайті.
Нагадуємо, що ви можете зареєструватись та отримувати знижки у розмірі 3, 5, 7 або 10% на не акційний товар. До зустрічі у наших фірмових магазинах!
Додавайтесь до наших сторінок у Фейсбук та Інстаграм і будьте першими в курсі усіх новинок.
Вдалої Вам покупки та яскравих пригод разом із Terra Incognita!