Вітаміни Myprotein Vitamin D3 - 180 caps

Вітаміни Myprotein Vitamin D3 - 180 caps

0 відгуків Код: 47645
370
Виробники
НаявністьНемає в наявності
Доступні варіанти
Смак
  • Без смаку Без смаку

Не завжди легко отримати добову потребу у вітаміні D, оскільки він здебільшого виникає внаслідок перебування на сонці та відсутня у багатьох продуктах харчування. Зручні м'які желатинові капсули – це захищений від негоди спосіб отримати всі корисні властивості вітаміну D.

Вітамін D3 - це жиророзчинний вітамін D під назвою холекальциферол, який необхідний для підтримки здоров'я кісток, м'язів, для підтримки імунної системи, і допомагає організму засвоювати кальцій, що допомагає підтримувати нормальну функцію м'язів. Ваше тіло може виробляти вітамін D, але це відбувається через вплив сонячного світла, тому він відомий як сонячний вітамін. Ви можете знайти вітамін D3 у невеликих кількостях у таких продуктах, як жирна риба, яєчні жовтки та вітамінізовані продукти, але більшість людей не отримують його у повсякденному раціоні. Ось де ми вступаємо. Надзвичайно важливо отримувати достатню кількість вітаміну D, і капсули - це дійсно зручний варіант, коли ви не можете отримати його достатньо зі свого раціону та одного сонця.


Характеристики:

  • Тип: Вітамін D
  • Виробник: Польща
  • Форма випуску: Капсули
  • Ціль: Для імунітету
  • Вміст цукру: З цукром


Примітки: Vitamin D3 - 180caps не є лікарським засобом. Не замінює повноцінного харчування. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Використовуйте згідно з інструкцією виробника, яка є на упаковці або всередині неї.

Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Виробник залишає за собою право змінити зовнішній вигляд упаковки, склад продукту, смакові добавки та його консистенцію.


Характеристики Вітаміни Myprotein Vitamin D3 - 180 caps

Тип продукції
Окремі вітаміни D
Форма продукту
Капсули
Для кого
Універсальні
Країна виробник
Польща
Вага
210 г
Цікавить додаткова інформація? Для того, щоб задати питання необхідно авторизуватися

Питання Вітаміни Myprotein Vitamin D3 - 180 caps

Залишіть свій відгук про цей товар Для того, щоб залишити відгук необхідно авторизуватися

Відгуки Вітаміни Myprotein Vitamin D3 - 180 caps