У необхідності для організму такої амінокислоти, як цитрулін, сьогодні вже ніхто не сумнівається. Дійсно, ця сполука не відноситься до так званих будівельних білків, однак вона здатна знешкоджувати вплив аміаку, тим самим нейтралізуючи сечовину і молочну кислоту в клітинах і тканинах.
Крім цього, цитрулін виконує цілий ряд відповідальних функцій. Він бере участь в обміні речовин і покращує циркуляцію крові, підсилює захисні функції організму та активізує дію імунної системи. Цитрулін зі смаком вишні – це справжнє втілення соковитості та апетитної солодкості вишні, утілене в кожному ковтку. Цей напій відзначається іскряною яскравістю смаку, наче сонце, яке осяває вишневий сад в піку літнього розквіту.
Спосіб приготування: 1 мірну ложку (3 г) порошку розчинити у 200 мл рідини (вода або сік).
Особливості:
- посилюють мікроциркуляторний кровотік
- активізують механізм вироблення енергії
- піднімають рівень максимального споживання кисню (VO2 max)
- підвищують м’язову продуктивність
- знижують поріг втоми
- прискорюють утилізацію та виведення сечовини, аміаку, лактату та сечової кислоти
- покращують внутрішню перфузію, запобігають пошкодженню кишківника та виконують бар’єрну функцію під час фізичних вправ
- інтенсифікують відновлювальні процеси після надмірних фізичних навантажень
- підвищують ефективність прийому інших амінокислот
- дозволяють підвищити інтенсивність тренувань
- профілактують настання перетренованості
- не дають втратити м’язову масу при дотриманні низькокалорійної дієти
Характеристики:
- Склад: Цитруліну малат 92,84% (L-цитрулін - 46,42%, яблучна кислота - 46,42%), підсолоджувач - сукралоза (Е955), кофеїн - 0,05%, таурин - 0,5%, ароматизатор, натуральний барвник
Примітки: Citruline - 310g не є лікарським засобом. Не замінює повноцінного харчування. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Використовуйте згідно з інструкцією виробника, яка є на упаковці або всередині неї.
Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей місці.
Виробник залишає за собою право змінити зовнішній вигляд упаковки, склад продукту, смакові добавки та його консистенцію.