Джамбалайя Trek'n Eat з овочами
Овочева джамбалайя готується на основі довгозерного рису з ароматною комбінацією спецій, прянощів і трав. Ця традиційна страва креольської кухні, кулінарною столицею джамбалайі вважається Новий Орлеан.
Тепер шанувальники активного відпочинку на свіжому повітрі можуть насолоджуватися екзотичним смаком цієї страви в будь-якій точці земної кулі. Просто залийте суміш в пакеті гарячою водою до межі, добре перемішайте - і через п'ять хвилин смакові рецептори перенесуть вас в Луїзіану.
Готові сублімовані страви Trek'n Eat для походів і подорожей створені для тих, хто не звик відмовлятися від якісної і здорової їжі ні за яких обставин. Відмінно підійдуть для поїздок, водних, піших і гірських походів. Стануть справжньою знахідкою в альпіністських сходженнях і багатоденних вело-експедиціях.
Розфасовані в міцні порційні пакети, які не бояться перепадів температури і вологості. Щоб отримати готову страву, досить залити в пакет гарячу воду і почекати 15 хвилин, після чого його можна їсти прямо з пакета, без необхідності мити посуд. Сублімати Trek'n Eat — 100% натуральний продукт, не містять консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку, мають малу вагу і довгий термін придатності.
Технологія сублімації зберігає до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів продукту і на сьогоднішній день вважається найдосконалішим методом консервування.
Склад: рис, 27% овочі в різних пропорціях (помідори, селера, шпинат, морква, брокколі, цибуля, горох, цибуля-порей, кукурудза), столова сіль, цукор, олія пальмова, спеції, дріжджовий екстракт, регулятор кислотності: лимонна кислота; загусник: гуарова камідь; петрушка, антиоксидант: аскорбінова кислота, концентрат томатів, патока, натуральний ароматизатор.
Алергени: селера.
Харчова цінність на 100 г: білки - 19.8 г, жири - 11.3 г, вуглеводи - 50 г.
Енергетична цінність на 100 г: 386 ккал.
Спосіб приготування: залити в пакет 490 мл гарячої води. Перемішати, почекати 15 хвилин. Можна їсти прямо з пакету.
Маса сухої страви -180 г, готової - 670 г.