Нут – високоякісний легкозасвоюваний білок рослинного походження, який ставлять в один ряд з білком птиці і деяких м’ясних продуктів. Нут є одним з основних продуктів харчування веганів, вегетаріанців, сироїдів і всіх, хто з яких-небудь причин не вживає в їжу м’ясо.
Хумус є незамінним продуктом для людей, які відмовляються від вживання м’яса. Боби поставляють в організм нежирний білок і лізин – амінокислоту, що відповідає за відновлення тканин, нарощування м’язової маси, вироблення ферментів і антитіл.
Ми додали до цієї страви європейських ноток, доповнивши хумус тушеними шампіньйонами з овочами.
Для приготування використовуються туристичного харчування James Cook використовуються лише натуральні компоненти. Жодних підсилювачів смаку, чи барвників. Страва виготовлена шляхом висушування готових продуктів. Саме тому, смак її максимально близький до тієї, що ви готуєте вдома.
Спосіб приготування: залити страву 250 мл окропу, перемішати, та зачекати протягом 8 хвилин
Склад: хумус (нут) 84 %, гриби шампіньйони 10%, морква, цибуля ріпчаста 2%, часник, перець чорний мелений, кунжут смажений 2%, сіль кухонна 1.5%
Харчова цінність (калорійність): на 100 г сухого продукту – білки 19.8 г, жири 18.6 г, вуглеводи 40.5 г, порції – білки 11.9 г, жири 11.2 г, вуглеводи 24.4 г
Енергетична цінність: на 100 г сухого продукту – 543 Ккал / 2273 КДж, порції – 327 Ккал / 1369 КДж
Вага: сухої страви – 60 г; готової – 280 г
Термін придатності: 12 місяців