Смажена картопля з шинкою, підсмаженою цибулькою і ароматними травами - смачний і поживний сніданок, який поліпшить настрій на самому початку дня. Для його виробництва не використовувалися шкідливі консерванти і лактоза. Цей високоякісний сублімат Travellunch, як і інші пропозиції, володіє відповідною каллорійністю, повністю адаптованою до людей, які займаються професійним спортом. Його легко приготувати, економлячи багато часу і енергії. Сублімовані страви Travellunch легко завоювали бівак-кухню мандрівників і спортсменів всіх видів - від моряків і далекобійників до альпіністів і навіть полярників завдяки їхнім численним безперечним перевагам.
Спосіб приготування: відкрийте пачку і влийте в неї близько 300 мл (на 125 г) окропу, потім ретельно перемішайте вміст і закрийте пакет. Залиште набухати протягом 5-10 хвилин, потім злити зайву воду, покласти жир у сковорідку і обсмажити, поки картопля не стане хрусткою.
Склад: картопля - 61%, шинка - 7%, смажена цибуля, спеції, сіль, трави, окремо упакований твердий рослинний жир.
Вага до гідратації: 125 г.
Алергени: глютен, сульфіт. Може містити сліди селери.
Сублімація - спосіб консервування продуктів шляхом швидкого і повного видалення вологи. Швидка заморозка не пошкодить структуру продукту. Лід випаровується у вакуумній камері, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином з продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові продукти упаковуються в спеціальні пакети, в яких страви зберігаються близько 5 років, незалежно від навколишньої температури та вологості. Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес.