Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанській їжі, ця тушкована картопля зі смаженою цибулею обов'язково повинна бути у вашому рюкзаку. Хрустка смажена цибуля надає страві особливого смаку, а картопля і соєві вгамують голод. Блюдо виготовлено методом сублімації - складним процесом випаровування з продукту замороженої вологи у вакуумній камері.
Склад:
24% картопля, 24% смажена цибуля (76% цибуля, рапсове масло, пальмове масло, пшеничне борошно, кухонна сіль), 20% текстурований соєвий білок, солодка кукурудза, морква, пальмова олія, сіль, модифікований крохмаль, патока, дріжджовий екстракт, мальтодекстрин, загущувач: гуарова камедь; ароматичні речовини (пшениця, селера), карамель, молочний білок, лактоза, підкислювач: лимонна кислота дріжджовий екстракт, цукор, соєвий соус (соєві боби, сіль, спиртовий оцет), натуральний барвник: екстракт куркуми.
Енергетична і харчова цінність 100 г сухого продукту:
- Калорійність: 426 ккал
- Білки: 20,0 г
- Вуглеводи: 38,0 г
- Жири: 21,0 г
- Вага: 150 г
Алергени: глютен, лактоза, молоко, селера, соя
Спосіб приготування:
Залийте в пакет окріпу до контрольної лінії (490 мл), перемішайте. Закрийте пакет і почекайте 8 хвилин.
Термін і умови зберігання:
Сублімовані страви Trek'n Eat розфасовані в дуже міцні герметичні тришарові пакети в середовищі інертного газу (кисень забирається з пакета і замінюється азотом). Така упаковка дозволяє страв зберігати всі свої поживні елементи і властивості до 3 років і довше абсолютно незалежно від температури і вологості навколишнього середовища.