Курка каррі Trek'n Eat з рисом

Курка каррі Trek'n Eat з рисом

0 відгуків Код: 23567
308
Виробники
НаявністьНемає в наявності

Курка під соусом карі з рисом підійде для поціновувачів східної кухні. За основу взято старовинний індійський рецепт. Страва виготовлена методом сублімації — складним процесом випаровування з продукту замороженої вологи у вакуумній камері.

Склад: рис 57%, куряче філе 8%, вершки, вершкове масло, крохмаль, сіль, мигдаль, карі 2,5% (коріандр, куркума, рисове борошно, пажитник, кмин, імбир, гвоздика), банани, ананаси, цукор, лактоза; загусник: гуарова камедь, молочний білок, дріжджовий екстракт; підкислювач: лимонна кислота, спеції.
Вміст сухого м’яса: 16 г (відповідає 56 г свіжого м’яса).

Енергетична та харчова цінність 100 г сухого продукту:

  • Калорійність: 393 ккал
  • Білки: 14,0 г
  • Вуглеводи: 58,0 г
  • Жири: 10,0 г
  • Вага: 200 г

Алергени: лактоза, молоко, горіхи.

Спосіб приготування:
Залийте в пакет окріп до контрольної лінії (520 мл), перемішайте. Закрийте пакет і зачекайте 10 хвилин.

Термін та умови зберігання:
Сублімовані страви Trek’n Eat розфасовані в дуже міцні герметичні тришарові пакети в середовищі інертного газу (кисень прибирається з пакету та замінюється азотом). Таке пакування дозволяє стравам зберігати всі свої поживні елементи та властивості до 3 років і довше абсолютно незалежно від температури та вологості навколишнього середовища.

Характеристики Курка каррі Trek'n Eat з рисом

Тип їжі
Сублімовані страви
Варіанти харчування
Страви з м`ясом
Вміст м`яса
Курятина
Вага
200 г
Цікавить додаткова інформація? Для того, щоб задати питання необхідно авторизуватися

Питання Курка каррі Trek'n Eat з рисом

Залишіть свій відгук про цей товар Для того, щоб залишити відгук необхідно авторизуватися

Відгуки Курка каррі Trek'n Eat з рисом