Сублімована страва «Куриця тика масала з рисом». Пряне індійське рагу: соковиті шматочки курки в ніжному соусі з приправами. Традиційно курку тикка масалу готують у печі-тандирі та подають з рисом. Одні вважають, що страва з'явилася в Індії, інші приписують авторство індійським іммігрантам у Лондоні. Так чи інакше, у Великій Британії 2000-х років сталося неймовірне: тика масалу перевершила за популярністю культову місцеву страву фіш-енд-чіпс, ставши по-справжньому народним надбанням.
Сублімовані страви Trek'n Eat створені для тих, хто не звик відмовлятися від якісної та здорової їжі за жодних обставин. Відмінно підійдуть для подорожей, піших та водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень та багатоденних велоекспедицій.
Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів та мікроелементів, мають малу вагу та тривалий термін придатності. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів або штучних барвників – за даної технології вони просто не потрібні.
Особливості:
приготовлено методом сублімаційного сушіння
не містить глютену
100% натуральних інгредієнтів
без консервантів, штучних ароматизаторів та підсилювачів смаку
відмінне поєднання ваги та поживності
мінімальний термін придатності - 5 років
витримує нерегулярні температури від -50 °C до +50 °C