Кус-кус мароканський з яловичиною - страва, яка виготовлена методом дегідратації натуральних інгредієнтів.
Склад: сушена варена яловичина, кус-кус (борошно твердих сортів пшениці, вода), цибуля сушена, морква сушена, помідор сушений, перець сушений, кабачок сушений, петрушка сушена, часник сушений, суміш спецій марокканська, сіль.
Метод приготування: струсити та відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом 400 мл. (до рівня 8 на лінійці справа), ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин, насолоджуватися стравою.
Характеристики:
- Білки 15,3 г.
- Жири 3,3 г.
- Вуглеводи 59,7 г.
- Енергетична цінність 324,09 Ккал.
- Об'єм готової страви 350 мл.
- Вага 90 г.
- Термін придатності 2 роки.