Кускус Trek'n Eat з курицею
Виходець з Північної Африки, кускус займає почесне місце в кухні таких країн як Марокко, Алжир і Туніс. Блюдо "Кускус з куркою" від німецького виробника Субліматів Trek'n Eat - це ніжна пшенична крупа з шматочками курячого філе, приправлена оригінальним набором спецій.
Готові сублімовані страви Trek'n Eat для походів і подорожей створені для тих, хто не звик відмовлятися від якісної і здорової їжі ні за яких обставин. Відмінно підійдуть для поїздок, водних, піших і гірських походів. Стануть справжньою знахідкою в альпіністських сходженнях і багатоденних вело-експедиціях.
Розфасовані в міцні порційні пакети, які не бояться перепадів температури і вологості. Щоб отримати готову страву, досить залити в пакет гарячу воду і почекати 15 хвилин, після чого його можна їсти прямо з пакета, без необхідності мити посуд. Сублімати Trek'n Eat — 100% натуральний продукт, не містять консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку, мають малу вагу і довгий термін придатності.
Технологія сублімації зберігає до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів продукту і на сьогоднішній день вважається найдосконалішим методом консервування.
Склад: 71% кус-кус (крупа з твердих сортів пшениці), 11% м'ясо курячої грудки (містить антиоксидант: екстракт розмарину), сіль, моркву, нут, родзинки, солодкий перець, помідори, лактоза, спеції, курячий жир, крохмаль, дріжджовий екстракт, натуральний ароматизатор (містить селера, складові частини яйця і молока), селера, патока, концентрат сафлору фарбувального, соєвий соус (соєві боби, столова сіль, оцет) карамельна маса, підкислювач: лимонна кислота.
Алергени: яйця, глютен, лактоза, молоко, селера, соя.
Харчова цінність на 100 г: білки - 19 г, жири - 3.3 г, вуглеводи - 56 г.
Енергетична цінність на 100 г: 340 ккал.
Спосіб приготування: залити в пакет 400 мл гарячої води. Перемішати, почекати 10 хвилин. Можна їсти прямо з пакету.
Маса сухої страви 200 г, готової - 600 г.