Сублімоване блюдо «Макарони з лісовими грибами і соєвим рагу».
Смачна і збалансована вегетаріанська паста з соєвим рагу і ароматними лісовими грибами.
Німецькі сублімату Trek'n Eat - це натуральна їжа, яку дуже легко готувати. Просто залийте в пакет окріп, перемішайте і почекайте 8 хвилин, поки вода вбереться.
Сублімовані страви відмінно підійдуть для подорожей, водних, піших і гірських походів. Чи стануть справжньою знахідкою в альпіністських сходженнях і багатоденних вело-експедиціях.
Це здорове і натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів і штучних барвників - при даній технології вони просто не потрібні.
Характеристики:
- 100% натуральні інгредієнти
- Не містить консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку
- Відмінне поєднання ваги і поживності
- Мінімальний термін придатності - 3 роки
- Витримує нерегулярні температури від -50 ° C до +50 ° C
- Міцна водостійка упаковка
- Просте приготування
- Путтєва економія часу і палива
Алергени: яйця, глютен, лактоза, молоко, селера, соя.
Технологія сублімації сушіння включає в себе 3 етапи:
1. Спочатку продукти піддаються шокового заморожування. Швидка заморозка перетворює вологу, що міститься в продуктах в мікроскопічні кристали льоду, які не ушкоджують структуру продукту. Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіже високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес.
2. Наступний етап - процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином з продуктів видаляється близько 92% вологи.
3. Готові продукти упаковуються в спеціальні пакети, в яких страви зберігаються 3 роки, незалежно від навколишньої температури та вологості.