Намет Ferrino Kalahari 3

Намет Ferrino Kalahari 3

0 відгуків Код: 30726
6 678
Виробники
НаявністьНемає в наявності

Намет Ferrino Kalahari 3 Green (92047AVV) відноситься до серії трисезонних наметів Ferrino, проте завдяки наявності снігозахисної спідниці, повністю тканинного внутрішнього тенту і надійної конструкції такий намет цілком можна використовувати і для зимових походів. Обидва входи в намет розміщені вздовж її поздовжньої осі, це дає можливість комфортно користуватися наметом усім її мешканцям, не стискаючи і не заважаючи один одному. Купольна вільностояща конструкція дає можливість встановлення намету без фіксації кілочками та розтяжками. Намет має збільшений тамбур, який може вмістити достатню кількість спорядження. Ступінь водозахисту цілком достатня, щоб, при правильній установці, зберегти намет усередині сухого під час дощу. Ефективна система вентиляції Camera Air доповнена двома вентиляційними вікнами для запобігання утворенню конденсату. Снігозахисна спідниця може бути піднята для покращення вентиляції та припливу свіжого повітря. Чохол намету має компресійні стяжки, що дозволяє досягти досить компактних розмірів упакованого намету.

Особливості:

  • Основні переваги купольного намету-півсфери - можливість встановлення такого намету без фіксації кілочками, що особливо важливо при встановленні на снігу, на піску або в місцях, де рельєф не дозволяє добре зафіксувати кілочки. Намет такого типу через взаємне перетинання дуг, що спираються в землю, і через обтічну форму має високу стійкість до вітрових і снігових навантажень. Намет, що вільно стоїть, без відтяжок вимагає мінімум настановної площі.
  • Внутрішній намет до дуг кріпиться за допомогою гачків.
  • По всьому периметру намет оснащений снігозахисною (вітрозахисною) спідницею, яка не тільки захищає від задування снігу та пилу під тент, але й значно покращує стійкість намету до вітрових навантажень, спрощує установку в місцях зі складним рельєфом та збільшує теплоізоляцію. Для покращення вентиляції снігозахисна спідниця може бути піднята з будь-якої сторони.
  • Обидва входи до намету оснащені москітною сіткою.
  • Конструкцією передбачено два вентиляційні вікна, розташовані у верхній частині купола намету. Таким чином, навіть при трохи відкритому вході в намет реалізується ефект природної тяги, прискорюючи процес вентиляції. Система вентиляції Camera Air створює велику повітряну камеру між зовнішнім тентом і внутрішнім наметом, що сприяє вільній циркуляції повітря навколо внутрішнього намету. З одного боку це позбавляє появи конденсату всередині, а з іншого боку повітря є кращим теплоізоляційним прошарком.
  • Матеріал тенту та підлоги внутрішнього намету має триразове посилення в точках із передбачуваним збільшеним навантаженням. Посилення виконано у вигляді додаткового шару тканини високої міцності
  • Усередині намету передбачено дві кишені для різних дрібниць.
  • Намет оснащений гачком для підвісу кемпінгового ліхтаря всередині.
  • Чохол намету оснащений двома компресійними ременями на фастексах і має вшиту інструкцію щодо встановлення намету.
  • Fiberglass – легкий композитний матеріал, де армуючим шаром виступає скловолокно, а сполучний – пластиковий полімер. Склопластик добре працює на розтяг і на стиск, має мінімальний коефіцієнт залишкової деформації і при цьому низьку вартість, будучи відмінним матеріалом для каркасів наметів, до яких не висувається підвищених вимог.
  • Polyester 70D Diamond PU DWR PFC-Free, 2000 мм в.ст. - легка тканина з товщиною нитки 70D та вагою 75 г/м², стійка до УФ-випромінювання, не розтягується при намоканні, має високу стійкість до проколів. Внутрішнє поліуретанове просочення забезпечує стійкість до проникнення вологи, що відповідає показнику гідростатичного тиску 2000 мм в.ст. Гідрофобне просочення без застосування ПФС має водовідштовхувальні властивості. Тканина має термоізоляційні властивості.
  • Polyester 70D Diamond DWR PFC-Free – легка тканина з товщиною нитки 70D, стійка до УФ-випромінювання, не розтягується при намоканні. Гідрофобна обробка захищає тканину від намокання під час утворення конденсату. Гідрофобне просочення без застосування ПФС має водовідштовхувальні властивості.
  • Polyester 40D – тканина з товщиною нитки 40D, стійка до УФ-випромінювання, не розтягується при намоканні.
  • Polyester 70D PU DWR PFC-Free, 2500 мм в.ст. - тканина з товщиною нитки 70D та вагою 85 г/м², стійка до УФ-випромінювання, не розтягується при намоканні, має високу стійкість до стирання та проколів. Внутрішнє поліуретанове просочення забезпечує стійкість до проникнення вологи, що відповідає показнику гідростатичного тиску 2500 мм в.ст. Гідрофобне просочення без застосування ПФС має водовідштовхувальні властивості. Тканина має термоізоляційні властивості

Характеристики Намет Ferrino Kalahari 3

Місткість
Тримісні
Конструкція
Двошаровий
Кількість входів
2 входи
Каркас (дуги)
скловолокно - Fiberglass
Вага
3.35 кг
Гарантія
2 роки
Цікавить додаткова інформація? Для того, щоб задати питання необхідно авторизуватися

Питання Намет Ferrino Kalahari 3

Залишіть свій відгук про цей товар Для того, щоб залишити відгук необхідно авторизуватися

Відгуки Намет Ferrino Kalahari 3