Полента з яловичиною - страва, виготовлена методом сублімації (частково) та сушки (частково) натуральних продуктів.
Склад: кукурудзяні пластівці, яловичина варена сушена, паприка червона сублімована, паприка зелена сублімована, вершки сухі, томат сушений, часник, перець чилі, сіль.
Метод приготування: струсити та відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом 400 мл. (до рівня 8 на лінійці справа), ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин, насолоджуватися стравою.
Характеристики:
Білки - 9,8 г.
Жири - 4,1 г.
Вуглеводи - 62,4 г.
Енергетична цінність - 331,9 г.
Об'єм готової страви - 400 мл.
Вага - 100 г.
Термін придатності - 2 роки.
Характеристики Полента Їdlo з яловичиною
Тип їжі
Сушені страви
Варіанти харчування
Страви з м`ясом
Особливості
Виготовлено в Україні
Вміст м`яса
Яловичина
Вага
100 г
Цікавить додаткова інформація?Для того, щоб задати питання необхідно авторизуватися
Питання Полента Їdlo з яловичиною
Залишіть свій відгук про цей товарДля того, щоб залишити відгук необхідно авторизуватися
Відгуки Полента Їdlo з яловичиною
Залишити відгук
Для того, щоб залишити відгук необхідно авторизуватися
Задати питання
Для того, щоб задати питання необхідно авторизуватися
Надіслати вiдповідь
Для того, щоб надіслати вiдповідь необхідно авторизуватися