Паста Voyager з сьомгою та кропом 120 г

Паста Voyager з сьомгою та кропом 120 г

0 відгуків Код: 26251
454
Виробники
НаявністьНемає в наявності
Відмінний баланс смаку і енергії! Паста з сьомгою та кропом, додадуть вам витримки під час фізичних навантажень. Насолоджуйтеся вашою подорожжю разом із повноцінним енергетичним обідом чи вечерею.

Для приготування багатьох наших страв ми заморожуємо суху їжу і зберігаємо близько 100000 мікроорганізмів на грам і близько 2000 бактерій, щоб підтримати вашу силу серед дикої природи.

Voyager пропонує смачні і енергетичні страви для спортсменів, туристів чи матросів, для обідніх перерв в офісі, для виїздів у вихідні дні або для більш тривалих подорожей і експедицій. Асортимент має близько п'ятдесяти солоних і солодких страв, щоб задовольнити будь-який смак і потреби.

Техніка сушіння виморожуванням і різноманітність пропонованих страв забезпечують збалансовану дієту і збереження поживних елементів, необхідних організму у стресовій ситуації.

Спосіб приготування: додайте 250 мл окропу (дотримуйтесь водну лінію № 5), добре перемішайте, закрийте блискавку і почекайте 5-8 хвилин, знову відкрийте і їжте.

Склад: попередньо приготовані макарони 50% (манна крупа з твердих сортів пшениці), сублімований лосось 10 (риба), соняшникова олія, сухі вершки (молоко), сублімований фоліант (молоко, сіль, молочні ферменти, сичужний фермент), крохмаль, насіння Чіа 4%, цибуля, цибуля-порей 3,2%, молочні білки, сіль, перець, ароматичні рослини (з них кріп 0,8%), цибулю-шалот, глюкозний сироп.

Алергени: пшениця, молоко, риба.

Сублімація (ліофілізація) - спосіб сушіння заморожених вологомістких продуктів під вакуумом, шляхом швидкого і повного видалення вологи. Швидка заморозка не пошкоджує структуру продукту, зберігає значну кількість корисних речовин, форму, запах і колір. Лід випаровується у вакуумній камері, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові продукти упаковуються в спеціальні пакети, в яких страви зберігаються до 5 років, незалежно від навколишньої температури та вологості. Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес. Сублімовані продукти відновлюють свої початкові властивості при додаванні до них води.

Особливості:
  • Збалансоване, енергетичне та різноманітне меню
  • Мала вага і об'єм, що зручно при транспортуванні і зберіганні
  • Легкість і швидкість приготування
  • Зручна і безпечна упаковка з контролем атмосфери всередині
  • Багатофункціональна, захищена від випадкового відкриття упаковка, гарантує тривале збереження вмісту

Характеристики:
  • Вага нетто: 125 г
  • Регідратована вага: 375 г
  • Термін придатності: 48 місяців (з дати виготовлення)
  • Необхідна кількість води: 250 мл
  • Енергетична цінність/калорійність на 100 г продукту: 1829 кДж/436 ккал
  • Поживна (харчова) цінність на 100 г продукту: жир - 17 г, з яких насичений жирр - 5,3 г; вуглеводи - 48 г, з яких цукор - 4,4 г; білок - 20 г; сіль - 2 г

Характеристики Паста Voyager з сьомгою та кропом 120 г

Тип їжі
Сублімовані страви
Вміст м`яса
Морепродукти
Вага
125 г
Цікавить додаткова інформація? Для того, щоб задати питання необхідно авторизуватися

Питання Паста Voyager з сьомгою та кропом 120 г

Залишіть свій відгук про цей товар Для того, щоб залишити відгук необхідно авторизуватися

Відгуки Паста Voyager з сьомгою та кропом 120 г