Відмінний баланс смаку і енергії! Паста з сьомгою та кропом, додадуть вам витримки під час фізичних навантажень. Насолоджуйтеся вашою подорожжю разом із повноцінним енергетичним обідом чи вечерею.
Для приготування багатьох наших страв ми заморожуємо суху їжу і зберігаємо близько 100000 мікроорганізмів на грам і близько 2000 бактерій, щоб підтримати вашу силу серед дикої природи.
Voyager пропонує смачні і енергетичні страви для спортсменів, туристів чи матросів, для обідніх перерв в офісі, для виїздів у вихідні дні або для більш тривалих подорожей і експедицій. Асортимент має близько п'ятдесяти солоних і солодких страв, щоб задовольнити будь-який смак і потреби.
Техніка сушіння виморожуванням і різноманітність пропонованих страв забезпечують збалансовану дієту і збереження поживних елементів, необхідних організму у стресовій ситуації.
Спосіб приготування: додайте 250 мл окропу (дотримуйтесь водну лінію № 5), добре перемішайте, закрийте блискавку і почекайте 5-8 хвилин, знову відкрийте і їжте.
Склад: попередньо приготовані макарони 50% (манна крупа з твердих сортів пшениці), сублімований лосось 10 (риба), соняшникова олія, сухі вершки (молоко), сублімований фоліант (молоко, сіль, молочні ферменти, сичужний фермент), крохмаль, насіння Чіа 4%, цибуля, цибуля-порей 3,2%, молочні білки, сіль, перець, ароматичні рослини (з них кріп 0,8%), цибулю-шалот, глюкозний сироп.
Алергени: пшениця, молоко, риба.
Сублімація (ліофілізація) - спосіб сушіння заморожених вологомістких продуктів під вакуумом, шляхом швидкого і повного видалення вологи. Швидка заморозка не пошкоджує структуру продукту, зберігає значну кількість корисних речовин, форму, запах і колір. Лід випаровується у вакуумній камері, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові продукти упаковуються в спеціальні пакети, в яких страви зберігаються до 5 років, незалежно від навколишньої температури та вологості. Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес. Сублімовані продукти відновлюють свої початкові властивості при додаванні до них води.
Особливості:
- Збалансоване, енергетичне та різноманітне меню
- Мала вага і об'єм, що зручно при транспортуванні і зберіганні
- Легкість і швидкість приготування
- Зручна і безпечна упаковка з контролем атмосфери всередині
- Багатофункціональна, захищена від випадкового відкриття упаковка, гарантує тривале збереження вмісту
Характеристики:
- Вага нетто: 125 г
- Регідратована вага: 375 г
- Термін придатності: 48 місяців (з дати виготовлення)
- Необхідна кількість води: 250 мл
- Енергетична цінність/калорійність на 100 г продукту: 1829 кДж/436 ккал
- Поживна (харчова) цінність на 100 г продукту: жир - 17 г, з яких насичений жирр - 5,3 г; вуглеводи - 48 г, з яких цукор - 4,4 г; білок - 20 г; сіль - 2 г