Плов Travellunch Індонезійській Nasi Goreng 250 г 2 порції

Плов Travellunch Індонезійській Nasi Goreng 250 г 2 порції

0 відгуків Код: 14981
613
Виробники
Наявність в магазинах
  • Київ Хоткевича
  • Київ Міхновського
  • Львів
  • Одеса
  • Дніпро
  • Під замовлення
від 36 / міс
Монобанк
платежів: 8 - 3
ПриватБанк
платежів: 6 - 2
А-Банк
платежів: 8 - 2
OTP Банк
платежів: 6 - 3
Глобус Банк
платежів: 4 - 3
ПриватБанк
платежів: 25 - 2
Доставка
  • Відділення "Нової Пошти" Згідно з тарифами перевізника
  • Адресна доставка по Україні Згідно з тарифами перевізника

Оплата

Готівкою, банківською картою, в кредит / розстрочку, за безготівковим розрахунком. Детальніше про оплату

  • Готівкою
  • Безготівковий розрахунок

  • Офіційний дилер
Безлактозне блюдо з рисом і куркою - збалансоване, калорійне блюдо швидкого приготування. Цей високоякісний сублімат Travellunch, як і інші пропозиції, володіє відповідною каллорійністю, повністю адаптованою до людей, які займаються професійним спортом. Його легко приготувати, економлячи багато часу і енергії. Сублімовані страви Travellunch легко завоювали бівак-кухню мандрівників і спортсменів всіх видів - від моряків і далекобійників до альпіністів і навіть полярників завдяки їхнім численним безперечним перевагам.
 
Спосіб приготування: відкрийте пачку і влийте в неї 260 мл (на 125 г) окропу, потім ретельно перемішайте вміст і закрийте пакет. Дайте настоятися протягом 5-10 хвилин.
 
Склад: рис 54%, біла капуста, горох, морква, підсмажена цибуля 5% (цибуля 76%, пшениця мука), пальмовий жир, курка 4%, цукор, порошок каррі, цибуля-порей, сіль, соєвий соус 1,3% (мальтодекстрин, сіль, соя 17%, пшеничне борошно), мальтодекстрин, дріжджовий екстракт, цибуля, ароматизатор, спеції, екстракти прянощів.
 
Алергени: глютен, соя.
 
Сублімація - спосіб консервування продуктів шляхом швидкого і повного видалення вологи. Швидка заморозка не пошкодить структуру продукту. Лід випаровується у вакуумній камері, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином з продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові продукти упаковуються в спеціальні пакети, в яких страви зберігаються близько 5 років, незалежно від навколишньої температури та вологості. Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес.
 
Особливості:
  • легко приготувати
  • не вимагає кулінарії
  • упаковка також є казанком
  • універсальне застосування, наприклад, під час поїздок, походів, круїзів і скелелазіння
  • щільна упаковка
  • двосторонні виїмки для полегшення відкриття
  • без консервантів
  • великий вибір страв (сніданок, основне блюдо, десерти)
  • багато вегетаріанських страв
  • збалансовані по харчуванню страви, що містять відповідні поживні елементи
  • тривалий термін зберігання
  • страви не потрібно зберігати в холодильнику
 
Характеристики:
  • Вага нетто: 125 г
  • Необхідна кількість води: 260 мл
  • Енергетична цінність (калорійність) на 100 г сухого продукту: 400 ккал / 1690 кДж
  • Поживна (харчова) цінність на 100 г сухого продукту: сіль - 2,8 г; білок - 12 г; вуглеводи - 63 г, з яких цукор - 9,8 г; жир - 9,5 г, з яких насичений жир - 5,3 г

Характеристики Плов Travellunch Індонезійській Nasi Goreng 250 г 2 порції

Тип їжі
Сублімовані страви
Варіанти харчування
Страви з м`ясом
Вміст м`яса
Курятина
Вага
250 г
Цікавить додаткова інформація? Для того, щоб задати питання необхідно авторизуватися

Питання Плов Travellunch Індонезійській Nasi Goreng 250 г 2 порції

Залишіть свій відгук про цей товар Для того, щоб залишити відгук необхідно авторизуватися

Відгуки Плов Travellunch Індонезійській Nasi Goreng 250 г 2 порції