Протеїн Allnutrition Pro Whey - 500g

Протеїн Allnutrition Pro Whey - 500g

0 відгуків Код: 45831
706
Виробники
НаявністьНемає в наявності
Доступні варіанти
Смак
  • Кокос Кокос
  • Полуничне морозиво Полуничне морозиво

Allnutrition Pro Whey є джерелом високоякісного сироваткового білка. Завдяки унікальній комбінації концентрату та ізоляту сироваткового білка (WPC + WPI). Кондиціонер забезпечує працюючі м'язи оптимальним складом поживних речовин під час інтенсивного тренування. Це означає, що він забезпечує повноцінний білок без зайвих кількостей цукру та жирів. Він характеризується швидким всмоктуванням, високим рівнем амінокислот з розгалуженим ланцюгом та високою біологічною цінністю. Білок допомагає підтримувати м'язову масу та сприяє її зростанню. Концентрат сироваткового білка є компонентом молочного походження, отриманим у процесі мікрофільтрації або ультрафільтрації. WPC у порівнянні з іншими білками (особливо рослинними, але також казеїном, м'ясом або навіть яйцем) відрізняється надзвичайно високою харчовою цінністю, що зумовлена високим вмістом екзогенних амінокислот.

Допоможе швидко заповнити потребу м'язів у амінокислотах для запуску відновлювальних процесів. Забезпечить м'язи якісним будівельним матеріалом.


Як приймати: приймати по 1 порції (33 г) 2-3 рази на день. Оптимальний час прийому: між прийомами їжі та після тренування. Кожна порція поєднується з 200-250 мл води або молока.

Характеристики Протеїн Allnutrition Pro Whey - 500g

Тип продукції
Протеїн
Вид протеїну
Сироватковий
Форма продукту
Порошок
Для кого
Універсальні
Країна виробник
Польща
Вага
500 г
Цікавить додаткова інформація? Для того, щоб задати питання необхідно авторизуватися

Питання Протеїн Allnutrition Pro Whey - 500g

Залишіть свій відгук про цей товар Для того, щоб залишити відгук необхідно авторизуватися

Відгуки Протеїн Allnutrition Pro Whey - 500g